Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nem féltek attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem féltek attól, hogy magányosan fog véget érni az életetek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 10:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem
2012. márc. 18. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem, én attól félek, hogy a lány, akit szeretek sosem lesz már velem.. és így kell az életem leélni..
2012. márc. 18. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ettől nem félek mert tuti hogy lesz párom az életem nagy részében és nekem ez az ami számít. Másrészt amitől a legjobban tartok az az hogy nem biztos hogy azzal fogom leélni akit most a legjobban szeretek.
2012. márc. 18. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
De igen...
2012. márc. 18. 10:47
 5/11 anonim ***** válasza:
félni nem félek, mert ki tudja mit hoz a jövő! lesz ami lesz!
2012. márc. 18. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, én is úgy gondolom hogy nem jó az élet magányosan, viszont ha egy olyan nőt veszel el, vagy élsz vele együtt, aki lehet hogy csinos és olyan jóságos mint egy angyal, de ha nem vagy valakibe szerelmes, akkor igazán boldog nem lehetsz, legyen szó akármilyen nőről vagy férfiról....
2012. márc. 18. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem félek, szerintem tuti megtglálom majd a páromat..ha meg nem,akkor ezvan, akkor se lennék magányos.:D
2012. márc. 18. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:

inkább attól, hogy olyannal aki már a hátam közepére se hiányzik a végén, és csak elcseszi a napjaim.

Amúgy igazad van, egy olyannal akit szeretsz nagyban fel tudja dobni a napjaidat.

2012. márc. 18. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
nem, mert tudom h így lesz 21L
2012. márc. 18. 13:14
 10/11 Zoltános válasza:

Szerintem én is egyedül maradok!

32/f

2012. márc. 18. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!