Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később megjön a szerelem is? Örökre egyedül magányosan, vagy egy férfival akit nem szeretek?!
Képtelen vagyok megszeretni valakit. Egyszerűen nem tudok szerelmes lenni. Nagyon sok pasival próbálkoztam már, hátha képes leszek beleszeretni, de soha nem történt meg. Volt pár hét fellángolás, hogy jól éreztem magam vele, vártam hogy jöjjön, keressen, de utána elmúlt.
Ugyanez van most is. Megismertem egy nagyon rendes srácot, jobbat nem is kívánhatnék magamnak, mindig ilyen pasira vágytam. De a vonzalom valahogy nem jön, pedig már 3 hónapja találkozgatunk.
Maradjak örökre magányos, vagy csapjam be srácot, hogy így szeretem, úgy szeretem, csakhogy ne legyek egyedül, és valaki mellettem legyen?!
20/N
20 évesen ne ess emiatt kétségbe! :)
jönni fog az! ha most nem vagy szerelmes, ismerkedhetsz a sráccal de ne vágj bele komoly kapcsolatba, ne verd át!
rád is rád fog találni a szerelem, várd ki a sorod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!