Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Sokan írjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Sokan írjatok légyszi és csak komoly kommentelőket?

Figyelt kérdés
a ciklus.hu alapján 16-17. -én vigyáznom kellett volna, mert esélyes a teherbe esés. Nem védekeztünk a párommal, de nem ment el bennem, , viszont 3x lefeküdtünk aznap délután. Szerintetek mennyi esélye lehet, hogy teherbe eshetek?
2012. jún. 19. 18:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
1. válaszoló ezzel arra akarsz célozni,hogy szerinted teherbe estem?
2012. jún. 19. 18:52
 12/15 A kérdező kommentje:
akk őszinte leszek és megtudod hol a gond. a párom 33éves én medig 18.na itt a gond. :S de én már annyira nagyon szeretnék egy picit :(
2012. jún. 19. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé össze-vissza beszélsz, szóval nehéz kihámozni hogy mit is akarsz meg mitől is félsz pontosan.

Válaszaim:

Igen, teherbe eshetsz, ha nem védekeztek.

Viszont ha azt írtad hogy negatív akkor negatív a teszt, nincs baba.

Ha attól tartasz hogy nem vagy termékeny menj el a nőgyógyászodhoz.

Ha úgy akarsz babát, hogy kitrükközöd a teherbeesést az is megeshet hogy a hapsi lelép ahogy kerekedik a pocakod és ott fogsz állni egy gyerekkel apa nélkül meg még talán érettségid is alig van...

Inkább beszéld meg vele a babatémát - az is lehet hogy nem veled akarja leélni az életét csak még gyorsan kiélte magát egy fiatal spinén.

De az is meglehet hogy tőled akar gyereket - vagy az hogy később tervez veled családot alapítani.

Az, hogy nem beszéled meg vele a dolgokat csak a legrosszabbat vonzza magával...

2012. jún. 19. 19:26
 14/15 A kérdező kommentje:
noss. nem most csináltam tesztet,csak arra válaszoltam h tudom mennyibe kerül ugyanis már vettem párszor...(nem a mostani aktus után) eddig még nem csináltam az utolsó együttlétünk után,mert fölöslegesnek tartottam h Vasárnap lefeküdtünk, ma meg már tesztet csináljak.Elég egyértelmű,hogy velem akar családot és miegymást,ugyanis nyárra eljegyzést tervezünk,babát pedig a korom miatt nem szeretne,pedig én már nagyon akarom.az viszont ha terhes lennék kicsit megdöbbentene,viszont NAGYON NAGYON ÖRÜLNÉK NEKI!!!
2012. jún. 19. 20:16
 15/15 anonim válasza:
Nem akarok a lelkedbe gázolni, de sztem ne ess teherbe úgy,h vele ezt nem beszéled meg előre, ő ennyivel idősebb és nem vagytok házasok. mert ha otthagy, akkor nagyon megszívtad.
2012. jún. 19. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!