Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök! Mit tegyek?
Lehet, hogy nem fog tetszeni a válaszom, de egy húszéves fiúnak egy 15 éves lány többnyire azért még kislányszámba megy. Szűz vagy még? Mert csak azért lefeküdni valakivel, hogy utána még jobban fájjon (mert esetleg nem kellenél neki), szerintem rosszabb, mint egy darabig gyötrődni ezen. Egyébként pedig ő sokkal tapasztaltabb, valószínűleg már tudja, hogy kell udvarolni. Én azt tanácsolnám neked, hogy te ne kérdezz tőle semmit. Legyél kedves vele, de ne fuss utána. Lépjen ő. És ne azzal kezdje, hogy "jaj, de lefeküdnék veled". Aki ezzel kezdi az udvarlást, az elég hamar ott fog hagyni. (első voltam)
28/N
Állj!!
Belezúgtál valakibe,de nem vagy biztos b az ő érzéseibe,de lefeküdnél vele??!Hmm,ez nem jó!Tudom,hogy nem mered,de csak úgy ha ő nem érez semmit irántad,akkor is lefeküdnél vele?Gondolkozz józanul,ha lefekszel vele,aztán azt mondja pasi h akkor viszlát,nem akarok veled többször találkozni.Később megbánnád,biztos.Mikor beszélgess vele,kérdezd meg,hogy miért akar veled lefeküdni,és h érez-e irántad valamit.Ha nem,nem éri meg lefeküdni vele.
Amíg nem tudod,hogy miért feküdne le veled,nem tudhatod,hogy csak azért h még egy csaj legyen a listáján,vagy szeret!
Beszélj vele,hidd el,óriási butaság lenne lefeküdni vele,anélkül,hogy ezt tisztáznád vele!!!
Nem feltétlenül feküdnék vele le, csak ha szeret...mert szerintem az elsőnek(meg a többinek is)szerelemből kell történnie, végül is ezért szerelmeskedés...
De köszi szépen a válaszokat!;)
Ha szeret, akkor pedig udvaroljon, kényeztessen stb. Ne vigyen a második alkalommal ágyba. Még csak 15 éves vagy, ne siesd el a szexet. Hidd el nekem, hogy tényleg nem késel le semmiről. :) Ha összejöttök, és szépen fokozatosan jobban megismeritek egymást, akkor lehet nyilván szeretkezni is, de ne siesd el. Simogatás, csókolózás, petting, s majd aztán szex.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!