Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül egy barátnő rengeteg pénzbe?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy ha egyenjogúság van miért a férfi fizet mindent a nőnek, hiszen ő is ugyan úgy kap fizetést, már elegem van abból, hogy a nők azt hiszik, hogy az ő "szolgáltatásaikért" fizetnie kell a férfiaknak, miért kéne?Fizessek neki csak mert szóba áll velem meg jár meg szexel?
Én szerelemből akarok valakivel együtt lenni nem eltartani, ez nekik jó üzlet.
2012. jún. 17. 19:39
11/22 anonim válasza:
Hát, kérdező te egy szánalmas, hülye vagy! Csak költsd a pénzt a ribanc barátnődre, aztán gyere ide a GYK-ra sajnáltatni magad! Szerintem ásd el magad nagyon mélyre! Úr isten, hogy ilyen emberek is léteznek....
12/22 A kérdező kommentje:
neked könnyű ha kitartanak neked meg smemit nem kell csinálni, én megoldást kértem nem ezt a sárdobálást, én nem vagyok kíváncsi a véleményedre, ha az lennék azt kérdeztem volna
2012. jún. 17. 20:57
13/22 anonim válasza:
Engem te ne keverj össze a ribanc barátnőddel, engem nem kell eltartani, dolgozom, mint más dolgozni akaró, tudó ember! Mit sír a szád? Hagyd ott a barátnődet, legalább takarítasz meg egy kis pénzt....
14/22 A kérdező kommentje:
ne mondd már, hogy midnenhol te fizeted a saját belépőd meg amit veszel magadnak :D ilyen nőt nem láttam még
2012. jún. 17. 21:05
15/22 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? Dolgozol? És a barátnőd dolgozik?
16/22 A kérdező kommentje:
28 vagyok, barátnőm meg 27 és mindketten dolgozunk
2012. jún. 17. 21:16
17/22 anonim válasza:
Amúgy meg a kérdésedet is rosszul tetted fel, helyesen így kellett volna," Miért kerül a barátnőm rengeteg pénzbe? "
18/22 A kérdező kommentje:
nem csak ő, az eddigiek is ilyenek voltak, meg midnen nő ilyen akit ismerek, mindegyik elvárja, hogy a pasija fizessen neki mindent, vigye ide oda a saját pénzén, pedig többségben dolgoznak, csak azt a pénzt magukra költik, lehet, hogy te nem vagy ilyen, de ezek szerint nagyon kevés van.
2012. jún. 17. 21:24
19/22 anonim válasza:
Igen, én nem ilyen vagyok. Valószínű, hogy neked az ismeretségi köröddel van a baj...Én még mindig azt mondom, szakíts vele! Miért jobb egy olyan kapcsolatban maradni, ahol nem tartanak téged valamire? Én ezt nem értem! Inkább legyél egyedül, mint ilyen körülmények között!
20/22 anonim válasza:
Nem vagyok a "kislányod" szivi :D :D
Nem tudom, mit vársz... Mindenki leírta, hogy keresned kéne NORMÁLIS barátnőt, erre mindenkit csak oltani tudsz, akkor nagyon nem tudlak sajnálni :D
Sok sikert az élethez :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!