Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szeretitek ha egy pasinak szőrös a nemiszerve?
Figyelt kérdés
vagy full kopasz legyen?
vagy igényesen legyen tartva és egy kis szőr megengedett?
2009. júl. 5. 00:56
1/11 anonim válasza:
Igazából szerintem a ha nincs ször rajta az jobb higénikusabb is ...
De ha van egy kis ször rajta, tisztán van tartva és még nem dzsungel az még jó
2/11 anonim válasza:
Nemondmár hogy a csupasz higiénikusab... gondolom te semm vagy kopasz.. (most a fejedre gondolok XD ) akkor borotváld le a hajad mert nem higiénikus XD
3/11 anonim válasza:
Ne legyen kopasz könyörgöm..
Inkább szőrős, vagy vágott, akármi, de kopasz NE.
4/11 anonim válasza:
De kopasz vagyok és higénikus XD
5/11 anonim válasza:
Nekem a dzsungelessel sincs bajom, de jobban értékelem, ha rendben van tartva, itt-ott visszavágva szükség szerint.
6/11 anonim válasza:
Én nem szeretem ha szőrös! A legjobb a kopasz! De lehet rövidre nyírt is, csak ne egy dzsungel legyen, hogy úgy kelljen megkeresni!
7/11 anonim válasza:
Mindenképpen szőrös. De ha egy pasas az alapján nyirbálja magát, hogy mit kíván a nők közönsége, az is mehet a fenébe. Ez nem férfi.
8/11 anonim válasza:
neked tetszen meg a (leendő) barátnődnek...
de én a teljesen csupaszra szavazok,egészen le fenékig...
9/11 anonim válasza:
CSUPASZ :D
vagy rövidre nyírt.. de dzsungel semmiképpen.. :S
10/11 anonim válasza:
Kis rövid szőr megengedett...vagy csupasz.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!