Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért jó, ha utcán utána fütyültök/rádudáltok lányokra?
Na igen, ez elég érdekes, engem annyira idegesít, hogy már néha odaszólok, hogy mi vaaaaaaan??? És ugyanúgy elmegy, nem tudom, ezt mitől jó nekik, azt várják, hogy beszálljunk a kocsiba, vagy ilyenkor mit várnak egyáltalán????
Én szánalmasnak tartom!!
23L
A kivétel általában bátyám valamelyik ismerőse,aki látott valahol valamikor és megáll dumálni/ismerkedni.:)
Nem hiszem,hogy jó ötlet beülni egy idegen autójába,szóval meg sem tenném,egy telefonszám csere még rendben van,de ahoz nem kéne egyből továbbhajtani.Vagy akkor minek dudálsz/fütyüsz??Mert menő??
Azért csinálják, hogy tudassák veled, hogy csini vagy! Ilyenkor inkább örülnöd kéne. Én mindig örülök, főleg, ha mondjuk úgy indulok el pl. otthonról, hogy "jajj lehet ez a felső mégse olyan jó", aztán rámdudálnak, akkor kicsit megerősít abban, hogy mégse nézek ki olyan borzalmasan, mint azt gondoltam.
L23
Én még nem vagyok nagykorú, de már velem is ezt csinálják és tényleg nagyon idegesítő. Pont a múlt héten volt, hogy egyik nap nagyon siettem valahova és rohangáltam egyik boltból a másikba. Kijöttem az egyikből odaszólt egy hogy: Szia!...mondom: értelmes..nem is ismerem..min1..
kijövök a másikból akkor meg még 2 pasi: Szia te lány!...akkor már zavart..aztán amikor a busz felé mentem akkor is megszólított egy..és hogy változatosak legyenek azt mondták hogy: Szia te lány!..
néztem, hogy mi van..ennek sok értelme komolyan...és sokszor látom, hogy 2 srác beszélget..az egyik unszolja a másikat majd az egyik odanyög félénken egy sziát...és ettől most menők:D...
Engem kifejezetten idegesít, mivel nem öltözködök kirívóan, sőt mivel visszahúzódó, csöndesebb személyiség vagyok, így nekem nagyon ellenszenves tud lenni az ilyen viselkedés:D
De hát..a fiúk tudják náluk ez mitől jó..szerintem mi ezt nem érthetjük meg...:D
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!