Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik pillanatról a másikra. Lehet ilyen? :S (Csak normális válaszokat, köszi! )
Eleinte csak egy jó barátként kezeltem, de pár hónap múlva észrevettem, hogy már többet jelent nekem, mint barát. Minden percben rá gondoltam, teljesen odáig voltam és vissza, mikor chat-eltünk (távolság miatt így volt megoldható sajnos) és ilyen sokáig és ennyire még senkit sem szerettem soha. Sokat flörtöltünk, tervbe volt egy buli egy buli és teljesen rápörögtünk, olyanokat kezdett el nekem írogatni, amiket előtte sose (nagyon közvetlen volt), de mivel a buli télen volt, így ő nem tudott eljönni a hóakadály miatt, és azóta mint akit elvágtak. Azóta valami megváltozott közöttünk. Szenvedtem, hogy nem tudtunk találkozni, mivel erre nincs lehetőségünk. :(
Érzések terén megjártam vele a menytől a pokolig, hol létezni sem tudtam nélküle, máskor viszont a távolság miatt próbáltam elfelejteni őt, de mindig visszatértem hozzá, mert nem bírtam. 1-2 nagyobb vitánk volt, már többször is elköszönt tőlem, de másnap mindig meggondolta magát, mert nem akarja ezt tenni.
Mindezek ellenére kb. 1 hete mintha "elvágtak volna" engem. Olyan ürességet érzek, mint még soha és nem is akarok beszélni vele (legalábbis chat-en).
Létezik, hogy egyik pillanatról a másikra így megváltozzanak az érzéseim? Valakivel történt már hasonló?
Ti egyáltalán találkoztatok már élőben???
Vagy egy eszményképet istenítesz, akivel a monitor előtt ülve csetelsz és pontosan azt látsz belőle, amit ő mutatni akar neked.
Szerintem belefáradtál ebbe a szituációba, nagyon nehéz úgy kapcsolatot fenntartani, hogy szinte nem is találkoztok.
Általában ilyenek a szakítások, lelki ürességgel járnak.
Legyen életed, ez egyáltalán nem kapcsolat, legalábbis nem olyan ami képes egy embert kielégíteni (egyáltalán nem szexuálisan értem) érzelmileg. Nem tudod megfogni a kezét, egy szar nap után csak a monitort tudod átölelni. A XXI. század legrosszabb terméke az ilyen jellegű "kapcsolat".
"Szakíts" vele, hisz ettől vagy letört.
Tudom, hogy ennek véget kellene vetni és megszakítani vele a kapcsolatot, most elszántnak és képesnek is érzem magam rá, de legutóbb is így volt. Vagyis már többször próbáltam nem beszélni vele, de valahogy mindig felbukkant és kisebb szünet után folytattuk, ahol abbahagytuk. Írta, hogy hiányolta és nem érti miért tűntem el és többször is próbáltuk megbeszélni ezt a távolság dolgot, de azt mondta, hogy ezzel ne foglalkozzunk...jah, csak nem látok tettlegességet.
De akkor ezt fogom tenni...megszakítok vele minden kapcsolatot, most hátha sikerül visszatáncolás nélkül.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!