Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ez jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ez jelent valamit? Vagy semmi jelentősége nincs?

Figyelt kérdés
Előzményként tudni kell,hogy van egy lány,akivel már hónapok óta tartjuk a kapcsolatot,elég jól elvagyunk,és már a tali is szóba jött.Na most jön a lényeg:Tegnap vele álmodtam,és olyat "mondott",hogy ha nem merek lépni,akkor hagyjam békén,s kerüljem el messzire :D De ezt csak így spontán,és a "beszélgetés" is ennyi volt.. Na most ez jelenthet valamit,vagy csak a tudatalattim torz szüleménye? :D Igen,jól tudom,hogy elég hülye kérdés ez,sőt,még unatkozok is,szóval ilyen válaszokat nem kérnék :D Danke. De pls válaszoljatok azért,kíváncsi vagyok,hogy ez mi akar lenni :D
2009. júl. 4. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
talán azt jelenti, hogy tudod, hogy lépned kéne ,de nem teszed? mértnem? tedd amit tenned kell!
2009. júl. 4. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudat alatt vágysz arra,hogy találkozzatok.:)

Azt nem mondom,hogy megérzed hogy mi jár a lány fejében (:D),de lehet hogy Te úgy érzed hogy lépned kell..és ezért álmodtad..Ha szóba jött a tali,akkor bátorság..hozd szóba megint..kiudja..talán belemegy ha ő is kedvel:)

Nem ismerem a lányt,de azért ilyet biztos nem mondana,hogy ha nem lépsz kerüld el..főleg ha hónapok óta jól elvagytok :)

Sok sikert!

16/L

2009. júl. 4. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer álmodtam egy vakrandimról, azt, hogy rockbandában énekel, erre meg a talin kiderült, hogy a hangja valami borzalom xD. Szóval, nem kell ezt olyan komolyan venni, de azért talán jobb, ha megpróbálod azt a lépés dolgot. Lehet, hogy tényleg ezen gondolkozik, a női agyat nézve... sok sikert!
2009. júl. 4. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok:)

azt elfelejtettem megkérdezni,hogy messze laktok egymástól?

2009. júl. 4. 21:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket :D Talán tényleg érdemes lenne.. 2. válaszoló:Talán olyan 200 km-re lakik tőlem :S
2009. júl. 4. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!