Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy köszönjek a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy köszönjek a barátom szüleinek?

Figyelt kérdés

Nálam mindig is gondot jelentett, hogy nem tudtam eldönteni hirtelen, mit is köszönjek egy felnőttnek.

Ez lesz az első találkozásom a barátom családjával. A hugának, aki 14 éves, nyilván "hello"-t, vagy "szia"-t köszönök, de hogy köszönjek a szüleinek? Csókolom? Az nem ciki?:D Vagy hogy?:S A barátom velem egyidős (16 éves), de a szüleit nem tudom, milyen idősek. Ti hogy szoktátok eldönteni, hogy mit köszönjetek egy-egy felnőttnek?:D

16/L

2009. júl. 4. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csókolgotnám a helyedben...:P

Mondjuk engem ugy is tanitottak hogy napszaknak megfelelően köszönjek,így számomra nem erőltett...

De te tudod.

A csókolom se rossz...de max az anyukának....aput ne csókold!:P

2009. júl. 4. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Én először a barátom anyukájának csókolommal köszöntem,mondta azonnal hogy tegezzem:D Utána meg az apujának automatikusan sziával köszöntem,gondoltam h nem bánja ő se:)
2009. júl. 4. 21:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó napot kívánok!
2009. júl. 4. 21:51
 14/18 A kérdező kommentje:
ajjj:S:D de most akkor az apukájának is csókolomot?:S
2009. júl. 4. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
MIÉRT NEM KÉRDEZED MEG EGYENESEN A TE SZÜLEIDTŐL EZT?
2009. júl. 4. 22:05
 16/18 A kérdező kommentje:
Gondoltam, ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk...:)
2009. júl. 4. 22:06
 17/18 anonim ***** válasza:

én megkérdeztem a barátomat, mit köszönjek a szüleinek, azt mondta, hogy Jó napot kívánok. így is szoktam köszönni, de nemigen áll a számra, inkább a csókolom. olyan hülyén érzem magam csókolom nélkül:D

16/L a barátom 18

2009. júl. 4. 22:32
 18/18 anonim ***** válasza:
a csókolom lánytol helyén van, meg a napszak szerinti is jó, cska jónapot hagyd sztem mert az olyan boltba való :)
2009. júl. 5. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!