Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy köszönjek a barátom szüleinek?
Nálam mindig is gondot jelentett, hogy nem tudtam eldönteni hirtelen, mit is köszönjek egy felnőttnek.
Ez lesz az első találkozásom a barátom családjával. A hugának, aki 14 éves, nyilván "hello"-t, vagy "szia"-t köszönök, de hogy köszönjek a szüleinek? Csókolom? Az nem ciki?:D Vagy hogy?:S A barátom velem egyidős (16 éves), de a szüleit nem tudom, milyen idősek. Ti hogy szoktátok eldönteni, hogy mit köszönjetek egy-egy felnőttnek?:D
16/L
Én nem csókolgotnám a helyedben...:P
Mondjuk engem ugy is tanitottak hogy napszaknak megfelelően köszönjek,így számomra nem erőltett...
De te tudod.
A csókolom se rossz...de max az anyukának....aput ne csókold!:P
én megkérdeztem a barátomat, mit köszönjek a szüleinek, azt mondta, hogy Jó napot kívánok. így is szoktam köszönni, de nemigen áll a számra, inkább a csókolom. olyan hülyén érzem magam csókolom nélkül:D
16/L a barátom 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!