Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt Rocker, Metalos, Punk lányok? Honnan? Kort légy szíves! 24F
Jaja.
Kedvenc:Dalriada,Nevergreen,Amorphis..
20l
Punk 15l
hatóságilag tilos,the unseen,hétköznapi csalódások,green day,road,junkies,linx,rozsaszin pittbul,sum41...stb:DD
12/punkrocker, de inkább rocker.
Tankcsapda!!!, AC/DC, Metallica, The Exploited, Alvin és a mókusok, Sex Pistols, The Casualties, Rózsaszín Pitbull, Kerozin, Lord, Edda, Ossian, Nirvana, Iron Maiden, Skillet, Depresszió, Guns N' Roses, Pokolgép, Bon Jovi, Road, The Grenma, Kovbojok, Kárpátia, Nickelback, Marilyn Manson, Linkin Park
Pesti vagyok.
Szerintem a metálos, rocker, punk, egyéb core meg mittudoménmilyen punetták igénytelenek és ocsmányul rondák. Nyakigbakancs, fekete körömlakk, meg túrkált fekete iron maidenes pólók, pengetők átszúrva és ez a nyakában, nyitófülek a szimat szatyron.
Imádom a rock zenét, de ezek a nők, te... jézusom.
Hát én pl pont nem így nézek ki, kedves előttem levő..
Bakancsot nem hordok,együtteses cuccokat sem. Helyette szoknya,csizma,elegánsabb ruhák, de feketében.Plusz egy két sötétlila csipkés felső,ilyesmi,ami nem fekete..
Az,hogy valaki metalos, nem egyenlő azzal,hogy "igénytelen". +nem mindegyik metálos stb. lány néz úgy ki,ahogy jellemezted.
Bár nekem nincsen bajom, az általad leirtakkal, de nem hordom, mert nem érzem benne jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!