Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mit értetek az alatt, hogy "légy önmagad"?
Ez igaz, de kérdés, hogy belül mit érzel.
Az ember sokszor kerül olyan helyzetbe, hogy el kell sajátítson viselkedésformákat, és gyakran még a családján belül is használnia kell (mondjuk ez már gáz-határeset), mégis tudja, hogy ő "normális" esetben nem úgy viselkedne.
való igaz hogy a környezetünk alakít, azzal nincs is baj ha -akár tudatosan- egy idő után olyanná válunk amilyenek lenni szeretnénk (személyiségépítés), én arról beszéltem hogy pl valaki azt látja hogy xy-ék lila kabátban járnak és a mongol rap a kedvencük, és őket mindenki körülrajongja, akkor holnaptól ő is ugyanezt csinálja.. de belül valójában ki nem állhatja a lilát és a mongol rapet.
A "légy önmagad" inkább arról szól, hogy olyanná formálod magad amilyennek te szeretnél lenni, de ezt a saját érzéseid alapján teszed nem az alapján amit a körülötted lévő társadalom elvárna.
Na bocs ha hülyén írtam de a lényeg szerintem lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!