Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a metálos csajok külseje? Jól néznek ki?
Habár a külsőmön nem látszik meg, de imádom a metált, el tudnám hallgatni a nap 24 órájában :D de a helyzet az hogy úgy tapasztaltam, sok csaj nem szereti ezt a műfajt és én kíváncsi vagyok, kik szerethetik :D mivel még nem voltam se Tankcsapda-, se Rammstein-, se Metallica koncerten (metálarc létemre...) így nem tudom, hogyan öltözködnek, hogy nézek ki az ilyen csajok. El tudnátok mondani/magyarázni, esetleg képet linkelni?
17/F
szerintem te elkéstél vagy 1oévet :)
ma már nincsenek metálos,rocker csajok, emosok meg diszkosok meg simák vannak, én sehoo nem látok már tizenéves csajokat feketében, meg bakancsban,annak a korszaknak már vége
Nézd, a "metálos csajok" azok tetőtől talpig feketében nyomják. Fekete smink, talán piercingek.
Szerintem is az való neked, aki szintén szereti de nem látszik rajta. Könnyen ki lehet deríteni, hogy ki mit hallgat. :)
ilyesmi: [link]
Fekete, terepminta, zenekaros pólók, pulcsik, láncok, szegecsek, bakancs... van akin meg egyáltalán nem látszik.
Amúgy az, hogy nem voltál metalikán, tankcsapán, meg rammsteinon, senkit nem érdekel, én se fizetnék értük annyit, a tankcsapda meg alapból egy rakás fos. Van egy csomó zenekar, akik jobbak, csak kevésbé ismertek.
már bocsánat de szerintem a Tankcsapdát minden magyar rockernek illik szeretni :P most ez nem jelenti azt hogy lenéznélek vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem értem, magyar ember hogy nem szeretheti
egyébként ez a csaj nem rossz :) a Nightwish énekesnőjére emlékeztet (nem tudom hirtelen, melyikre, mert volt egy korábban meg a mostani)
Én se nézlek le, de a tankcsapdáról nekem az a véleményem, hogy eladta magát. A metálnak soha sem volt célja a közönséghajhászás, a népszerűség, meg a nagy bevételek. Szerintem az egész banda úgy ahogy van gyenge, a szövegei semmitmondóak, nem tetszik és kész.
Amúgy meg, szerintem ha ekkora metálarcnak mondod magad, akkor illett volna tudnod, hogy hogyan öltözködnek a metálosok... (mármint azok akik a stílus szerint öltöznek) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!