Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a metálos csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a metálos csajok külseje? Jól néznek ki?

Figyelt kérdés

Habár a külsőmön nem látszik meg, de imádom a metált, el tudnám hallgatni a nap 24 órájában :D de a helyzet az hogy úgy tapasztaltam, sok csaj nem szereti ezt a műfajt és én kíváncsi vagyok, kik szerethetik :D mivel még nem voltam se Tankcsapda-, se Rammstein-, se Metallica koncerten (metálarc létemre...) így nem tudom, hogyan öltözködnek, hogy nézek ki az ilyen csajok. El tudnátok mondani/magyarázni, esetleg képet linkelni?

17/F

2011. jan. 18. 15:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha eljössz egy Stadionos koncertre, megláthatod. De van rengeteg olcsó altteres hely, ahova járnak. Minden 10e+ -os településen. Legalább egy favorit kocsma. Koncerten mindig hallani ki kit honnan ismer.
2011. jan. 18. 16:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem a Tankcsapdát minden magyar rockernek illik szeretni"

A fenét. Szerintem is egy rakás szar, sokszor erőltetett szöveggel, hogy kijöjjön a rím.

2011. jan. 18. 16:15
 13/27 A kérdező kommentje:

oké a metálarc az erős túlzás volt magamra nézve, főleg hogy a külsőm abszolút nem olyan :D amúgy ilyeneket szoktam hallgatni: Primal Fear, Metallica, Slayer, Symphony X, Ensiferum, Korpiklaani, Rammstein, Iron Maiden

szóval nem akartam annyira nagyon védeni a Tankcsapdát, nem is hallgatom sokat igazából

2011. jan. 18. 16:35
 14/27 anonim ***** válasza:
na meg a Tankcsapda az nem is metál, de mindegy
2011. jan. 18. 17:02
 15/27 A kérdező kommentje:

a Wikipédia azt írja:

Műfaj hard rock, punk rock, heavy metal

egy kicsit elnéztem valóban, de van benne metál ezek szerint

2011. jan. 18. 17:11
 16/27 anonim ***** válasza:

Ensiferum, Korpiklaani, Rammstein, Iron Maiden *-* ^^

Punk nem jó? :)))

2011. jan. 18. 17:24
 17/27 anonim ***** válasza:
Daniiiiii te vagy az amúgy? :D
2011. jan. 18. 17:26
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Na hát hogy visszatérjek az alapkérdéshez: én is metálos csaj voltam, úgy értem: a zenét szeretem még mindig, csak már nem öltözködöm úgy (26/N vagyok). Amíg úgy öltözködtem, én az a fiúsabb típus voltam. Póló (nem zenekaros, bár volt egy-két zenekarosom is, de csak koncertre vettem fel), farmer (kék vagy fekete). Télen természetesen bakancs, egyéb évszakokban sportcipő, tornacipő. A bal fülemben három karika, egyébként nem volt semmilyen piercingem. A hajam is szőkésbarna, nem volt fekete (furán is néztem volna ki kék szemekkel és festett fekete hajjal szerintem, meg amúgy sem szeretem festeni a hajam).

És nagyon szerettem a bőrkabátot. :) Mondjuk azt még most is hordom időnként.

Mára ebből csak annyi maradt meg, hogy nem nagyon hordok világos színeket, de egyébként sokkal nőiesebben öltözködöm.

Szóval én inkább az a visszafogott, egyszerű külsejű metálos leány voltam anno.

26/N

2011. jan. 18. 18:24
 19/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:41

Te mit hallgatsz? Leírnál pár együttest?:D

2011. jan. 18. 20:22
 20/27 anonim ***** válasza:

Leírnék.

Marduk, Mayhem, Immortal, Behemoth, Gorgoroth, Dimmu Borgir, Tormentor, Sunn O))), Vader, System of a down...

2011. jan. 18. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!