Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a metálos csajok külseje? Jól néznek ki?
Habár a külsőmön nem látszik meg, de imádom a metált, el tudnám hallgatni a nap 24 órájában :D de a helyzet az hogy úgy tapasztaltam, sok csaj nem szereti ezt a műfajt és én kíváncsi vagyok, kik szerethetik :D mivel még nem voltam se Tankcsapda-, se Rammstein-, se Metallica koncerten (metálarc létemre...) így nem tudom, hogyan öltözködnek, hogy nézek ki az ilyen csajok. El tudnátok mondani/magyarázni, esetleg képet linkelni?
17/F
Hát én is metálos csaj vagyok. :)
Fekete martens bakancs,fekete farmer vagy kék,fekete folsok,sok ezust ékszer,fekete borkabát.
Amugy néha fekete borgatyát is hordok. :)
Szoval én ezt így szoktam. :)
Énnekem inkább a visszafogottabb fajtából van ismerősöm, de a bakancs nála is befigyel.Egyébként igen is vannak, nem is kevesen a minap is láttam egyet buszon.
Egyébként a Tankcsapda szerintem is inkább rock, ettől függetlenül én szeretem.
Milyen a metalos lányok külseje, jól néznek-e ki?
Ez szerintem személyfüggő..kinek mi tetszik..
Énis metalosnak vallom magam,és lány is volnék,ugyhogy erről nem tudok mit mondani, viszont az öltözködés nálam egyáltalán nem csak a fekete!! és ez amugyis baromság, hogy csak feketébe öltözködnek.. én egyébként is az oldschool dolgokat preferálom( a zenében is), jókis szakadt farmer,motoros bőrjakó, felvarrós mellény,olykor-olykor megfordul rajtam egy két zenekaros póló is.. bakancsot viszont nem hordanék, csak az edzőcipő.. azok a csajok akik meg ezt a zenét nem szeretik, soha nem is fognak élni igazán (de ez csak az én véleményem)
u.i. a Tankcsapa tényleg egy talicska fos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!