Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok álszent marhaságnak a "Légy önmagad! " nevezetű tanácsot?
Nos, én már rengetegszer hallottam ezt másoktól. Eleinte még hittem is benne. Ma már nem.
Most komolyan: amerre csak nézek, mindenki szerepet játszik. Az emberek ismerkedéskor sosem önmagukat adják, hanem egy teljesen más, az ideájuknak megfelelő embert. A férfiak a nagymenőt igyekeznek megjátszani, a nők pedig az elérhetetlen vamp-ot. Aztán előbb-utóbb mindig lekerül az álarc, de addigra már kapcsolatban vannak az emberek és onnan már nem lépnek ki olyan könnyem.
Azonban ha már az ismerkedésnél a valós arcukat mutatnák, nem nagyon kellenének senkinek.
Ti hogy látjátok?
jogos.. némiképp az ember mindig a legjobb arcát próbálja mutatni, de nem mindenki szerepet játszik.
én nem akartam macsó képet felépíteni senkiben mert nem vagyok az.
néha-néha előtör belőlem az állat, de azt az arcot is jobb ha nem látják a lányok.
a kisfiú arc bőven elég nekik. az vagyok én.. 95%ban.
Ez addig válik be, amíg az a cél, hogy minél több trófeát gyűjtsenek, gyorsan ágyba vigyék, "leharcolják", és dobják a másikat.
Hosszú távú, komoly kapcsolatban bukik a dolog, mert senki nem tud örökké szerepet játszani. Akkor jön az, hogy elkezd a másik reklamálni, hogy régen nem ilyen volt, és ő azt az embert szereti, akit akkor megismert. De az ugye csak egy megjátszott személyiség volt.
Meglátásom szerint elég sokan vannak, akiket önmagukért szeretnek, és nem kell alakoskodniuk, hogy elnyerjenek valakit.
a piacon a fonnyadt vagy a friss káposztát veszed meg?
és mégis káposzta mindkettő....
tehát önmagad adhatod akkor is nyüzsögsz és nevetsz, és akkor is amikor észrevétlenül eloldalogsz, mégis mindkettő te vagy
csinálj = ne csinálj
van még több is, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!