Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak szól a kérdés, van itt pár darab?
Sziasztok!
Arra lennék kívncsi, hogy meg tud fogni titeket egy nagyon szép szempár?
Pl, a lány nem tökéletes külsőre, de nagyon szép szeme van és nagyon renes, őszinte nő. Viszont nagyon ritka szeme van mások szerint, különleges zöld és nagyon szép.
Képes egy szép szem levenni a lábadról? Milyen szerintetek egy szép szem?
először is senki se tökéletes.
nagyon fontos, én abba tudok beleszeretni, tetszett már meg nagyon lány a csodaszép szemei miatt, aki egyéb tekintetben nem volt különösebben vonzó.
de mindent nem ír felül, egy ronda nővel nem tesz csodát.
...a szoknya meg passzol rohangáló nőkhöz is, nem habitus függő. :) tudok is ellenpéldákat, csak kiemeli a nőiességüket, nem hat furán egyáltalán.
Nektek férfiaknak mitől szép egy tekintet?
Akár kép is jöhet!
Nem olyan rég egy férfi azt mondta ne haragudjak, de valamit szeretne megjegyezni, ha megengedem. Buszmegállóban vártam a buszt. Mondom nyugodtan.
Annyira jól esett, hogy azt mondta ilyen színű szemeket ő még nem látott, nagyon érdekes a szemem színe. Élénk zöld, benne pici narancssárga, és a jobb szememben a sötét szembogaram mellett van egy sötét pötty is.
Csak lestem, de írtó jól esett! :) Mások azt szokták mondani, hogy gyönyörű tiszta tekintetem van.
Akkor csak van benne valami.
Soha nem értem egyébként, hogy mi "tiszta" a tekintetben? Meg őszinte.
Az én szemem jól tudom, hogy olyan, hogy ha szomorú vagyok, hiába mutatom a vidámságot, a szemem szomorú marad. Ha vidám vagyok, a szemem is nevet velem. Ez az őszinte szem?
És mi a tiszta tekintet? Azt mire mondják?
Szia
Sztem vannak olyan emberek akiknek nem számít a kűlső csak a személyisége legyen normális a szem nem mindig csábító főleg ha egy rosz testel párosul de nem kell csüggedni mindenkinek lesz párja a világban senki sem születik magányosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!