Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasiknak szól a kérdés, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknak szól a kérdés, van itt pár darab?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kívncsi, hogy meg tud fogni titeket egy nagyon szép szempár?

Pl, a lány nem tökéletes külsőre, de nagyon szép szeme van és nagyon renes, őszinte nő. Viszont nagyon ritka szeme van mások szerint, különleges zöld és nagyon szép.

Képes egy szép szem levenni a lábadról? Milyen szerintetek egy szép szem?

2012. jún. 13. 09:27
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Hol jártak eddig az lyen férfiak? Erre is járhatna pár darab, vagy legalább 1. :]
2012. jún. 13. 10:01
 12/27 anonim ***** válasza:

Hát inkább a tekintet mintsem a szem önmagában, de a lényeg az összhatás. A személyisége is meg azért a kinézete is egyaránt fontos nekem.

Azt írod: "Én nem vagyok divatbaba, mint aki most lépett elő egy fotózásról, én nem tudok úgy élni. Pontosabban tudnék, de nem akarok. Szeressenek azért, ami vagyok.". Ezzel eddig nem is lenne baj, csak nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen lányok (mármint akik ezt állítják magukról) azért valójában eléggé fiúsak. Az meg nekem nem szimpatikus, lehessen érezni hogy a nőiessége valami belülről fakadó természetes dolog, akarjon tetszeni nekem. Persze itt most nem a plasztikbabákra gondolok, őket nem tartom nőiesnek.

23F

2012. jún. 13. 10:02
 13/27 A kérdező kommentje:

Azt, hogy fiús vagyok, még soha nem kaptam meg!

Az ellenkezőjét igen. A volt párom azt mondta, olyan selymes a lelkem, nőies, hogy még nem volt ilyen párja.

Öltözékre nem vagyok túl nőies, elismerem, mert nem hordok soha szoknyát. Szeretem a farmert ingekkel, blúzokkal, blézerekkel.

Nem hordok egy rahedli bizsut, mert az igazi ékszer híve vagyok, így van egy aranyfülbevalóm, amit soha nem cserélnék le egy bóvlira.

Ezek szerint lehet fiús vagyok. :)

2012. jún. 13. 10:09
 14/27 anonim ***** válasza:

Hát ahogy így leírod nem tűnsz annak, így látatlanban persze nehéz.

Csak azért írtam ezt le, mert nagyon sok csaj van manapság akik azt értik ez alatt, hogy akkor lehet slamposabbnak lenni ha már ők nem azok a kifejezett cicababák. Ezt a permanens (az, nagyon sok lánynál létezik sajnos) szoknyautálatot meg nem értem, a szép női lábakat bűn elfedni. :)

2012. jún. 13. 10:15
 15/27 A kérdező kommentje:
Én az a típus vagyok, aki mindig rohan, szalad, siet, ugribugri fajta. Ehhez nekem nem passzol a szoknya.
2012. jún. 13. 10:28
 16/27 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Láthatnánk azt a szempárt?
2012. jún. 13. 10:30
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha a lány ronda, de szép a szeme, engem nem fog meg.
2012. jún. 13. 10:30
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem fogok képet feltölteni, bocsi! :)
2012. jún. 13. 10:34
 19/27 anonim ***** válasza:
Igen meg tud fogni.Azért megsúgom hogy ilyenkor általában nem a szem szépsége fog meg egy férfit hanem a kisugárzás.Valaki nem fog elvenni senkit feleségül mert szép a szeme.
2012. jún. 13. 10:56
 20/27 anonim ***** válasza:

Exem gyakrabban hordott szoknyát, mint a barátnőm, mégsem volt nőiesebb. Az öltözködése sem volt az. A barátnőm sem egy plázacica, de mer színeket választani.

Mindig is a barna szemek tetszettek. Most van először barna szemű barátnőm... lehettem volna válogatósabb korábban is ezen a téren...

2012. jún. 13. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!