Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom, jól értelmezem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, jól értelmezem?!

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon aranyos, rendes, és eléggé bejön...egyszer mikor beszélgettünk, valahogy feljött témának a szex...mondta, nőhiánya van(perszeviccesen)...erre mondom neki, hogy de most is egyel beszélsz...mondta, hogy de csak beszél...megkérdeztem mit szeretne?...erre mondta, hogy szeretkezni...és milyen jó lenne...most ezt érthetem úgy, hogy velem?Vagy hülyeség?
2009. júl. 4. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy pasit ilyet csak komolyan, vagy legalábbis célzásképpen mond. Igen, szerintem úgy gondolta, veled. Ha azt akarta volna, hogy ne így értsd, akkor felemlegetett volna valami másik lányt. Nem hülyeség, ha tényleg bejön, biztos, hogy pozitív jelnek veszi, ha elkezdesz közeledni hozzá.
2009. júl. 4. 00:09
 2/4 anonim ***** válasza:

valszeg úgygondolta h veled, de azis valószínű h csak szexet akar, semmi mást.

ha továbbra is nőhiányos, és te benne vagy az ilyenekbe sztem nyugodtan kezdeményezhetsz.

2009. júl. 4. 00:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen veled. De ha más lánnyal beszélt volna akkor vele.
2009. júl. 4. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem.:)Köszi a válaszokat:):)
2009. aug. 18. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!