Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm folyton herpeszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm folyton herpeszt kap tőlem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

1-2 hetente tudtunk eddig találkozni és 3szor találkoztunk eddig és mindig utána néhány napra herpesz volt a száján. Mit tudunk tenni ez ellen?

Nem szeretném, hogy minden találkozás így végződjön. Inkább ne csókolózzunk?

2012. jún. 11. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Öregem van itt valami turpisság, egy embertől csak egyszer lehet elkapni.

Meglehet, hogy a hátad mögött másnak a brokiját is ápolgatja. Hmmm... Még hazudik is? Ha ténylegesen kiderül hogy ezt csinálja, vágd pofán!

2012. jún. 11. 18:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem tett semmi olyat és előttem nem is volt senkije és nekem se (na jó 3 éve volt valakim, de úgy nem volt semmi)

De az a fura hogy minden találkozás után 3 nap múlva jelentkezik nála a herpesz. Tehetünk valamit? Olyan rossz, hogy én vagyok az oka :(

2012. jún. 11. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy látszik,hogy itt senkinek nincsen komoly herpesz problémája. Nekem van,úgyhogy elmondom nálam hogy megy. Ott kezdődik,hogy hajlamos vagyok rá és minden sz*rtól kijön rajtam,kezdve a kajától,betegségtől,menstruációtól és legfőképpen idegen nyálától. Amikor összejöttem a barátommal nekem is szinte állandóan herpeszem volt,pedig neki sosem volt,aztán egy idő után megszokta a szervezetem a nyálát és immúnis lett rá,ugyanúgy, mint a családtagok nyálára,de ha véletlenül iszom valaki után vagy bármi,egyből kijön.Nem kell semmi rosszat feltételezni,sajnos van,akinek egy kósza szél is kicsapja a száját :( ez ellen tenni nem tudtok, persze vannak mindenféle kúrák,de mindegyik csak ideig-óráig hatásos.
2012. jún. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!