Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért szajkózzák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szajkózzák folyton, hogy romantikus fiú, aki küzd a nőkért? Ha dolguk van egy ilyennel, egyből lecsicskázzák.

Figyelt kérdés
Ha kimutatod az érzelmeidet, leoltanak, megaláznak, bunkók. Facebookra kiraknak minden szaros idézetet, hogy így love, úgy love, de mikoregy fiú tényleg lávot akar, akkor röhögve szopatják.
2012. jún. 3. 14:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
majd kinövik.
2012. jún. 3. 14:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Addigra én már lekötözve fekszem.
2012. jún. 3. 14:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

mert azt akarják, hogy azok küzdjenek értük, aki nekik is tetszik...

gondolom sok férfi álmdozik arról, hogy egy stripteast ad elő egy lány neki, de ha az a lány mondjuk 80 kilós lenne, és pattanásos, még mindig tetszene?

2012. jún. 3. 14:23
 4/15 anonim ***** válasza:

1.:Sugározz biztonságot(izom+öltöny+új kocsi)

2.:Ne légy betoji,hanem önbizalommal teli.

3.:Legyél romantikus és egyszerre vezető,csak meg kell tanulni ezeket jól beosztani.

2012. jún. 3. 14:24
 5/15 anonim ***** válasza:

Ilyenek, a tinilányok ilyenkor még eléggé infantilisek...

Igen, majd kinövik, de vannak akik 30 éves korukban is ilyenek maradnak.

2012. jún. 3. 14:24
 6/15 anonim válasza:

ezek a mára tipikussá vált facebookfüggők - pucsítós, csöcskidobós képeket posztolnak, minden szart kiírnak, szerintem a facebook lett a virtuális paradicsomuk, mivel itt mindenki csak olyat ír nekik hogy hjajj deh chukii waggyh:$$$ stb. A bunkóság kb abból fakad, hogy önteltek lesznek a sok lájk miatt vagy nem is tudom. Csak meg kell figyelni ha nincs "közönsége"(gondolok itt a legjobb barinőjére a fb-ról vagy valami haverjaira), máris nem olyan nagy az arca. kb ekkor lehet vele rendesen "beszélgetni", felnyitni a szemét miért ilyen tróger szinte midnenkivel.

ha valami baromságot is mondasz amit kinevetne, meg lecsicskázna, trógerezne: nem fog, mert nincsenek ott a haverjai, a közönsége, és az cinkes lenne ha egymagában röhögne rajtad - legalábbis az ő felfogása szerint:)

nem azt mondom hogy mindenki ilyen - mert ugye van kivétel, gondolok itt főként azokra akik nem városban élnek, na de ott is akad ilyen lány, szerencsére:)

2012. jún. 3. 14:39
 7/15 Tyler913 ***** válasza:
50%

Azért,mert a legtöbbször igazából nem is tudják,mit akarnak.Egyébként nem attól leszel romantikus,ha futsz egy lány után,mint valami kiskutya.Soha ne éreztesd egy nővel,hogy fontosabb az ő boldogsága,mint a sajátod,soha ne érezze azt,hogy ő áll az életed középpontjában.

Az érzelmek kimutatása még nem jelenti azt,hogy kiszolgáltatod magad nekik és sírva fakadsz,ha leoltanak.

2012. jún. 3. 15:01
 8/15 anonim ***** válasza:

Döntsd el,hogy milyen lányt szeretnél. Mindenkinek úgysem felelhetsz meg. Én például hősszerelmes típus vagyok,aki imádja az érzelgős srácokat,akik nem szégyellik a haverok előtt se a barátnőjüket. Általában az ilyen lányok a normálisabbak,és tisztességesebbek. Akik a külsőségekre mennek,és csak lenni akarnak valakivel,meg lefeküdni,meg játszadozni,annak "menő" pasi kell,aki jó bunkó,és akit a pasik többsége istenít,mert hogy már mennyi csajjal volt együtt,és hasonlók. Arra meg,hogy a lányok mit írnak ki,nem tudok mit mondani. Én meg azt látom,hogy a srácok is ezt csinálják,szóval kvittek vagyunk így nem alapján.:D Szerintem ez amolyan üzleti fogás,hogy valami pozitívat kitesznek a kirakatba a csöcsök mellé,aztán növelik az esélyt rá,hogy valaki felszedje őket,mert hogy "ő más,mint a többi". :) Ennyi az egész.:)

15/L

2012. jún. 3. 16:01
 9/15 A kérdező kommentje:

Én is az érzelmesebb csajokra bukok, nem ezekre a fb kurv@kra...

amugy 15f

2012. jún. 3. 16:44
 10/15 anonim ***** válasza:

"Küzdeni" egy nőért alapból no comment-kategória.

Nekem erről az a hasonlat jut eszembe, hogy a barátságaiért se küzd meg az ember, hanem kölcsönösen jól érzik magukat együtt és kialakul magától, erőlködés nélkül. Nincs görcsös megfelelési vágy és félelem, hogy "úristen, mi lesz, ha visszautasít, mert nem vagyok neki szimpatikus".

2012. jún. 3. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!