Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szajkózzák folyton, hogy romantikus fiú, aki küzd a nőkért? Ha dolguk van egy ilyennel, egyből lecsicskázzák.
Egyetértek a 1O-es válaszadóval.Herótom van attól,ha egy nő azzal jön,hogy érte küzdjön meg a pasi.Miért ki a f.. vagy? Miért érnél többet,mint én,hogy nekem kelljen küzdeni a kegyeidért?
Az igazi párkapcsolat kölcsönösségen kell alapuljon,és nem azon,hogy az egyik fél kapar a másikért.
"A barátság az pont rossz hasonlat, azokért igenis dolgozni ha nem is küzdeni kell, hogy megmaradjanak, és eleget találkozzanak a felek, akkor is ha éppen nagyon sűrű az életük."
Sosem küzdöttem a barátaimért. Természetesen erőfeszítéseket teszek értük és a barátságunkért, de ezt örömmel és szabad akaratomból teszem, nem megfelelési kényszerből, félelemből és viszonzásért cserébe (mint a nőkért küzdő jófiúk, akikről az eredeti kérdésben szó van), ezért nem is tűnik erőfeszítésnek vagy küzdelemnek a dolog.
És így magától értetődően kölcsönössé válik egy barátság fenntartása. Mindkét fél arányos mértékben tesz a barátságért, egyszerűen azért, mert így látja jónak.
A párkapcsolatokban is érdemes hasonló elvet követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!