Másnak kinyílik-e a bicska a zsebében amikor örökké
ezt szajkózzák?
Most a rokkantnyugdíjjasok számát sokkalod vagy szerinted provokációból cikkeznek ilyen sokat? Melyik újságokban "szajkózzák" ezt?
2011. febr. 25. 12:08
Ha egy rokkantnyugdíjas eléri a tényleges kort, akkor átminősítik -automatikusan- öregségi nyugdíjasnak. A lényeg persze nem változik, mert a továbbiakban is abból a kasszából kapja az ellátást, mint előtte.
2011. febr. 25. 12:09
3/14 A kérdező kommentje:
Az a megtévesztő, hogy ezek az idős emberek oda vanna besorolva és így szerintem hamis a statisztika. Nap mint nap neten a hírekben olvasható. Egyébként sok a rokkantnyugdíjas szerintem is, de aki már betöltötte az öregségi korhatárt azt a továbbiakban ne oda sorolják.
Nem tudom, hogy téged az miért nem zavar, hogy lassan minden második ember rokkantnyugdíjas igazolvánnyal közlekedik a BMWjével... Az hogy 700 rokkantnyugdíjas van azt meglehetősen kevésnek érzem... Szerintem ennek bőven a többszöröse. Csak az kapjon rokkantnyugdíjat, aki tényleg megérdemli!!! A sok ingyenélőt ne védjük már meg.
2011. febr. 25. 12:22
5/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok zseni, így csak körbe rajzolom, hogy a mai napon mi jelent meg. www.kapu.hu 4 óra hírei " A rokkantakat is előveszi kedden a kormány" a Google is kiadja a cím alapján. Bocsi, hogy nem tudom ide áthozni!!
6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nem védek senkit csak ezzel eltorzítják az adatokat. A 80 éves idős miért rokkantnyugdíjas, ha ledolgozta a 40 évét és az utolső éveiben mondjuk valóban lerokkant?
Ja nekem is kinyílik a bicska a zsebemben amikor a sok szegény rokkantnyugdíjasról beszélnek. Én egyáltalán nem sajnálom tőlük a pénzt attól még hogy a legtöbb csaló. Például sajnos az én keresztanyám is ilyen leszázalékoltatta magát jelenleg csak 50%-osra mert ennyire volt régeben pénze mellete persze dolgozik 6 órában.
Anyámnak is mondta mindig nem hogy leszázalékoltatta volna ő is magát jobban járt volna hát igen csak sajna akkoriban nem volt 200e ft-unk az orvosnak.
Az igazságos ugy lenne ha felülvizsgálnának szabályszerűen minden rokkantnyugdíjast persze az csak az államnak lenne jó ha nem kéne annyi nyugdíjat fizetni az embereknek semmiképp de a segély mégiscsak kevesebb összeg mint a nyugdíj
2011. febr. 25. 12:36
Csak 700 valahanyan vannak 10 milliobol?
2011. febr. 25. 12:43
Nem 700, hanem 700.000!!!
2011. febr. 25. 13:20
A rokkantnyugdíjasok döntő többsége a 90-es évek elején ment rokkantnyugdíjba! Ez azért történt, mert nem akartak munkanélküliek lenni!
Nekem attól nyílik ki a bicska a zsebemben, hogy a rendszerváltáskor hagyták, hogy így tönkretegyék az országot!
2011. febr. 25. 13:30
Kapcsolódó kérdések: