Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye így nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szombaton átjött a barátom és csak ujjazás és hasonló dolgok voltak szóval semmi sex. A barátom véletlenül a kezemre élvezett. Rögtön mentem és bő vízzel kezet mostam sokáig tartottam a csap alatt a kezem hogy biztosan ne maradjon rajta semmi. Ezután még eltelt egy fél óra kb. és elmentem fürdeni. Megmostam magam alul is azzal a kezemmel amelyikre a barátom élvezett. A menzeszem pont azelőtt való nap lett vége. Szerintem nem lehetek terhes de szeretnék biztosra menni. Szerintetek se lehetek terhes? Normális válaszokat kérnék előre is köszönöm :)2012. jún. 11. 15:47
11/15 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak írok!
Anyád miért nem kapart el?!
12/15 anonim válasza:
Mert nem az életképes embereket iktatja ki a természet, hanem az olyan i d i ó tákat, mint a kérdező, illetve akik védik az olyanokat mint ő, tehát téged.
13/15 anonim válasza:
utolsó: pontosan! :D szép amikor két hülye próbál meggyőzni másokat ,hogy te vagy hülye
14/15 anonim válasza:
Akkor kenj sz@rt kezedre és vágd magad arcon, biztos nem lesz olyan! Kretén!
Jobb félni mint megijedni!
Észrevetted mekkora bal here vagy, hogy egy regényt leírsz, mert viccesnek hiszed magad?!
15/15 anonim válasza:
sztem terhes vagy milesz a porongy neveeee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!