Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg a lányt a vonatról?
Figyelt kérdés
Tegnap a Szegedről Nyugatiba tartó vonatra szálltam fel Cegléden (amelyik kb 21:00-ra ért Nyugatiba). Ez a lány kedvesen kinyitotta nekem az ajtót, hogy a bicajommal be tudjak menni a tárolóba. Beszéltem volna vele, de a másik ülés mellette használhatatlan volt, így nem tudtam mellé ülni, ő a kallerral beszélt sokat. A leszállásnál szem elől tévesztettem, és már csak azt láttam, ahogy felszáll a villamosra. Nem ismeri itt valaki? Hosszú hullámos haj, szemüveg, fekete ruha, acélbetétes bakancs. Nagyon szeretném megtalálni...2012. jún. 11. 11:30
3/15 A kérdező kommentje:
A trollok pihenjenek most pls :)
2012. jún. 11. 11:35
4/15 anonim válasza:
utazz sokszor azon a vonaton, hátha még1x rajt lesz
5/15 A kérdező kommentje:
Más választásom nincs, jövőhéten ugyanott leszek ugyanakkor...
2012. jún. 11. 11:37
7/15 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, de nincsenek rajta túl sokan. Köszi
2012. jún. 11. 11:41
8/15 anonim válasza:
probáld meg hogy facen is kiírod és megkéred az ismerőseidet hogy osszák meg minél többen...így van a legtöbb esélyed hogy megtaláld őt :)
9/15 anonim válasza:
Adj fel hirdetést egy helyi lapban, néha az is beválik, vagy próbáld meg rádión keresztül.
10/15 anonim válasza:
Minek akarod megtalálni? Egyszer már balf*sz voltál. Legközelebb is az leszel.
Bírom mikor tehetetlen lúzerek keresik életük nagy szerelmét, miközben lett volna lehetőségük megismerni az áhított nagy Őt, de elszalasztották. És most magukat valami romantikusnak állítják be ezzel, hogy keresik azt a lányt, akivel beszéltem VOLNA, mellé ültem VOLNA... Igen, ha nem lennél lúzer!
Vágyakozol egy olyan csaj után, akit nem is ismersz. Mert hozzá sem mertél szólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!