Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg?
Figyelt kérdés
Egy fiút keresgéltem a facen, de semmi siker. A nevét tudom, de nem valami ritka név, sajnos van belőle rengeteg. Egyik képen sem ismertem fel, aztán van sok olyan, ahol nem is az illető van, hanem autó stb. Iwiwen nincs fenn, pedig ott legalább lehetett szűrni a találatokat, én meg másutt nem vagyok regizve. Egyetlen ismerősét se tudom, szóval zsákutca. Tudom, hogy nincs semmi jó megoldás erre, csak legalább vigasztaljatok! Köszi :)2012. máj. 13. 22:08
2/24 A kérdező kommentje:
Magányomozóra nincsen pénzem sajnos :)
2012. máj. 13. 22:11
4/24 ASOT válasza:
hol láttad? hol találkoztál vele?
amúgy ha megtudnád h kb milyen jellegű dolgok érdeklik, mi az amivel foglalkozik, nézhetnél nagyobb oldalakat ahová esetleg fel van íratkozva...és ott írhatnál az oldalra...nem sok de valami.
5/24 anonim válasza:
hát ez sok időt fog igénybe venni és türelem is kell.
az is lehet hogy nem találod meg, és egy jó tanács: akinek autós képe van abba is nézz bele mert általában van a személyről is kép.
egyébként ha felteszed magadnak a kérdést: "Megéri nekem sok időt szánni arra hogy megkeressem facen, vagy beszélek vele élőben?" Mit válaszolnál?
6/24 A kérdező kommentje:
5-ös: inkább beszélnék vele, csak azért akartam megkeresni, hogy tudjak meg róla a pár dolgot, hogy érdemes-e. Van-e barátnője, hány éves ilyesmit.
2012. máj. 13. 22:16
7/24 ASOT válasza:
jah..az is lehet h itt is megfordul...
vaaagy!!! napisz@r! rengetegen nézik! nem vicc!
8/24 A kérdező kommentje:
3-as, gugliztam, de kiad egy csomót, pl. építészt, de az biztos nem ő :)
2012. máj. 13. 22:16
9/24 A kérdező kommentje:
ASOT: napiszaron nem jártam még, ott így meg lehet találni valakit?
2012. máj. 13. 22:17
10/24 anonim válasza:
JAAA, hogy te élőben tudsz vele beszélni, én meg itt azt hittem, hogy egy bulin láttad, vagy a mozgólépcsőn... Akkor viszont no comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!