Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnám meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnám meg?

Figyelt kérdés
Egy fiút keresgéltem a facen, de semmi siker. A nevét tudom, de nem valami ritka név, sajnos van belőle rengeteg. Egyik képen sem ismertem fel, aztán van sok olyan, ahol nem is az illető van, hanem autó stb. Iwiwen nincs fenn, pedig ott legalább lehetett szűrni a találatokat, én meg másutt nem vagyok regizve. Egyetlen ismerősét se tudom, szóval zsákutca. Tudom, hogy nincs semmi jó megoldás erre, csak legalább vigasztaljatok! Köszi :)
2012. máj. 13. 22:08
1 2 3
 21/24 ASOT ***** válasza:

1 próbát akkor is megérne nem??

szerintem igen, mert ha nem probálod meg akkor keseregni fogsz h miért nem tetted....szóval élőben legközelebb!

De aztán ne azt lássam 1 hét múlva ide kiírva, következő kérdésként, h "nagyon hülye voltam h nem próbáltam meg?"

2012. máj. 13. 22:28
 22/24 A kérdező kommentje:
A: okés :) Ígérem nem nyavalygok egy hét múlva :))))
2012. máj. 13. 22:29
 23/24 ASOT ***** válasza:
helyes! akkor hajrá! :)
2012. máj. 13. 22:30
 24/24 aszomszedneni ***** válasza:
melyik városban lakik/laktok ?
2012. máj. 14. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!