Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg a srácot?
Figyelt kérdés
Elnézést, hogy ide írtam, de talán itt több választ kapok. Van egy fiú, akivel ovis koromban jóban voltam, voltam náluk egy csomószor és ő is nálunk. Aztán elköltöztek, de fogalmam sincs, hova. Az általános sulit már nem együtt kezdtük. Találtam rengeteg közös fényképet, így jutott eszembe. Megvan a neve, születési dátuma, de sem facebookon, sem iwiwen nem találtam. Nincs valami ötletetek? Igaz, nem valószínű, hogy emlékszik rám, de akkor is annyira szeretném megtalálni. :( Előre is köszi annak, aki elolvassa. Légyszi normális válaszokat. 18/L2012. jan. 19. 18:34
1/21 anonim válasza:
menj vissza az oviba, hátha ő is ott vár rád :)
3/21 anonim válasza:
keress tovább a neten. mást nem tudsz tenni.
sok szerencsét hozzá :)
4/21 anonim válasza:
Magánnyomozó. Nem drága. Ha megvannak az adatai, és tisztességes életet él, könnyen meg lehet találni.
5/21 anonim válasza:
várj egy kicsit!.. te vagy az, Apollinária?
6/21 anonim válasza:
kérdezd meg az óvónéniket, hátha ők tudnak róla valamit
7/21 anonim válasza:
Ha nem óvoda után ment el, hanem még az alatt, akkor menj vissza az ovitokba és érdeklődj ott hátha megvannak nekik a régi iratok és tudnak segíteni. Ha már az ovi vége után ment el akkor net és nem tudsz mást.
8/21 anonim válasza:
Ha van rendőr vagy ügyvéd ismerősöd, egy pillanat alatt kideríti, a név és a születési dátum elég lesz neki.
9/21 anonim válasza:
és nekünk ezt honnan kéne tudni?
10/21 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok annyira "rászállni", hogy magánnyomozót alkalmazzak, de végülis nem is rossz ötlet. Szerintem ovi után ment el, de nem vagyok benne biztos.
2012. jan. 19. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!