Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy találhatnám meg a srácot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnám meg a srácot?

Figyelt kérdés
Elnézést, hogy ide írtam, de talán itt több választ kapok. Van egy fiú, akivel ovis koromban jóban voltam, voltam náluk egy csomószor és ő is nálunk. Aztán elköltöztek, de fogalmam sincs, hova. Az általános sulit már nem együtt kezdtük. Találtam rengeteg közös fényképet, így jutott eszembe. Megvan a neve, születési dátuma, de sem facebookon, sem iwiwen nem találtam. Nincs valami ötletetek? Igaz, nem valószínű, hogy emlékszik rám, de akkor is annyira szeretném megtalálni. :( Előre is köszi annak, aki elolvassa. Légyszi normális válaszokat. 18/L
2012. jan. 19. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Először is a vezetékes t-com, majd a mobilhálózatok tudakozóiba írd be a nevét, hátha nyilvános a száma.

Ha a telefon nem jön be, de megvan a neve, és az valami ritkább név, akkor legyél bátor, és írj néhány azonos vezetéknevű embernek az iwiwféléken. Hogy ovistársad volt, x évben, y településen, z oviban, hupikék színű haja volt és őt keresed. Legyenek szívesek írni, ha Önök a rokonai, vagy adják meg neki az elérhetőségem, mert szeretném felkeresni....

Hát ha Kovácsnak hívják, az sz.r ügy.

Ha ez se, akkor próbálkozz az egykori óvónéninél, hátha tudja, hogy melyik településre költöztek, onnantól az odavalósi hasonló nevűeket kellene nyomoznod, vagy a településen lakó egykorú fiataloknál érdeklődni...

2012. jan. 19. 18:45
 12/21 anonim ***** válasza:
(Lehetek kíváncsi? Amúgy miért keresed? Ovis szerelem?)
2012. jan. 19. 18:46
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem Kovács :) nem annyira gyakori a neve, de azért van belőle pár. Anya beszélt valami óvónénivel és nem tudta, hogy hová mentek. :( szerelemre nem emlékszem, csak arra, hogy sokat voltunk együtt. Nagyon sokat volt nálunk. Még az anyukája nevét is tudom. Ha nem is találkozunk, de legalább valahol,valahogy neten szeretnék vele beszélni :(
2012. jan. 19. 19:10
 14/21 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a válaszokat, kedvesek vagytok, hogy segítetek :)
2012. jan. 19. 19:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Kösz, tudom jól, hogy nem rossz ötlet a magánnyomozó. Jobban tudom, mint Te.

Persze, meg lehet kérdezni ovis társakat, az is járható őt, de ezek szerint annyira nem fontos.

2012. jan. 19. 19:27
 16/21 A kérdező kommentje:
De fontos ! Nem drága: ez kb. mennyi?
2012. jan. 19. 19:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Az én nyomozóm 6000 Ft-os órabérért dolgozik. Tehát, ha nem bűnöző a keresett személy, és nem bujkál, akkor fél óra munkával meg lehet tudni az elérhetőségét.
2012. jan. 19. 19:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Hmm, az tényleg nem olyan sok. Majd megbeszélem anyával, belemegy-e... Még egyébként nem vagyok 18, csak 3 hét múlva töltöm, úgy is intézkedhetek? És egyáltalán hova kell mennem? Rendőrség?
2012. jan. 19. 19:52
 19/21 anonim ***** válasza:

A helyedben én csak próbálkoznék az iwiw+facebook párossal.

Annyi mindent ki lehet deríteni netről, mégha adott személy nincs is felregisztrálva!

Google-ba is írd be a nevét (idézőjelek közt), hátha jön valami infó. Legalább egy településnév, középiskola, vagy hobbi, bármi! 1-1 plusz infóval sokkal előrébb jutsz!

És figyu! Ha az anyja nevét is tudod, akkor csináld azt, hogy őt keresed gugli, iwiw, stb helyeken.

Ha ő sincs fent, akkor:

Akkor a srác vezetéknevére keress közösségi oldalakon, és az ismerősei között pedig az édesanyja vezetéknevére! Vagy fordítva. (Arra keress előbb, amelyik ritkább név, úgy kevesebb meló.)

Ha találsz olyan vezetéknevűt, akinek van a másik vezetéknevű ismerőse, akkor annak a személynek írj, mert lehet rokonuk!!!

2012. jan. 19. 20:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Mihelyst hazaértem, elkezdek kutakodni. Az anyuja nevéből nagyon sok van, a srácéból nem olyan sok, úgyhogy majd nekiállok. Nagyon köszi a válaszokat! :))
2012. jan. 20. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!