Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg a srácot?
Először is a vezetékes t-com, majd a mobilhálózatok tudakozóiba írd be a nevét, hátha nyilvános a száma.
Ha a telefon nem jön be, de megvan a neve, és az valami ritkább név, akkor legyél bátor, és írj néhány azonos vezetéknevű embernek az iwiwféléken. Hogy ovistársad volt, x évben, y településen, z oviban, hupikék színű haja volt és őt keresed. Legyenek szívesek írni, ha Önök a rokonai, vagy adják meg neki az elérhetőségem, mert szeretném felkeresni....
Hát ha Kovácsnak hívják, az sz.r ügy.
Ha ez se, akkor próbálkozz az egykori óvónéninél, hátha tudja, hogy melyik településre költöztek, onnantól az odavalósi hasonló nevűeket kellene nyomoznod, vagy a településen lakó egykorú fiataloknál érdeklődni...
Kösz, tudom jól, hogy nem rossz ötlet a magánnyomozó. Jobban tudom, mint Te.
Persze, meg lehet kérdezni ovis társakat, az is járható őt, de ezek szerint annyira nem fontos.
A helyedben én csak próbálkoznék az iwiw+facebook párossal.
Annyi mindent ki lehet deríteni netről, mégha adott személy nincs is felregisztrálva!
Google-ba is írd be a nevét (idézőjelek közt), hátha jön valami infó. Legalább egy településnév, középiskola, vagy hobbi, bármi! 1-1 plusz infóval sokkal előrébb jutsz!
És figyu! Ha az anyja nevét is tudod, akkor csináld azt, hogy őt keresed gugli, iwiw, stb helyeken.
Ha ő sincs fent, akkor:
Akkor a srác vezetéknevére keress közösségi oldalakon, és az ismerősei között pedig az édesanyja vezetéknevére! Vagy fordítva. (Arra keress előbb, amelyik ritkább név, úgy kevesebb meló.)
Ha találsz olyan vezetéknevűt, akinek van a másik vezetéknevű ismerőse, akkor annak a személynek írj, mert lehet rokonuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!