Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma, a HÉV-en láttam egy nagyon helyes srácot, azóta csak rá tudok gondolni. Hogy találhatnám meg?
Azért leírom, hogy nézett ki, hátha olvassa :)
Kb. 180 cm magas, világos barna, végül is rövid hajú, de pl. a homlokát eltakarta a haja. Kb. 17-18 éves volt. Fekete kabátja volt, zöld (talán Eastpak) hátizsák, fekete-szürke csíkos sálja volt, farmer, fekete alapon fehér mintás cipője volt. Fekete fülhallgatója volt, Szépvölgyi úton szállt fel, nem tudom, meddig ment, de Békásmegyerig biztosan. Az elejétől számítva a 4. kocsinak az első ajtójánál állt végig, előre nézett végig. A az említett hév 14:09-re ért be a Békási hévmegállóba. Hol találhatnám meg?
Bp.?
mert asszem ott én is voltam....tényleg helyes volt!csak nekem van barátom....
te hogy nézel ki?énnekem szőke hajam van....
ma 15:29
Igen, Budapest. :) Barna hajam van :)
Én nem emlékszem rád, illetve volt ott egy szőke hajú nő, de ő háttal ült annak a srácnak. :)
ma 15:30
Eléggé. :$
Nem volt átlagos külseje/kisugárzása, főleg ezért tetszett meg, jó volna megtalálni. :)
ma 15:31
Már kerestem, de nem találtam meg. :( Még úgy is néztem, hogy csak a Szentendrei Hévet használók közül, de ott sem volt. :(
ma 15:29
Illetve, mellettem (vagyis, másik oszlopban, de mellettem) ült egy fiatal lány, világos barna hajjal, vele szemben egy fiú (lehet, hogy a barátja), aki levette a kabátját, táskáját felrakta az ülések feletti poggyásztartóra, és pulcsiban volt. Barna haja, fehér bőre volt. Velem szemben egy teltebb rasztahajú srác ült. Te voltál az a lány? Mert akkor lehet, hogy tényleg láttad, bár annak a lánynak inkább világosbarna haja volt, úgy emlékszem. :)
Húú, hát ez tök izgi :)
Remélem megtalálod őt!
Am velem is fordult már elő ilyesmi, de ennyi elszántság nem volt bennem.
hallod behaltam :D komolyan elkezdtem olvasni és az első jó pár sor stimmelt nagyából az én pasimra, már majdnem kinyílt a bicska a zsebemben xD bocsánat de megdöbbentően kb ugyanaz ugyanott ugyanazon a héven satöbbi....de mégse
boccs az offért xD
szerintem nagyonnagy mázli kell hogy megtaláld, én még sose láttam ujra azt akit egyszer megjegyeztem hogy jólenne újra látni és talán lépni se áártana ugye...
de nemakarlak elkeseriteni, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!