Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnám meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnám meg azt a srácot?

Figyelt kérdés

Bocsi, nem igazán tartozik ebbe a kategóriába, de azért leírom.

Egy rendezvényen elég sokszor néztük egymást egy fiúval, mosolyogtunk egymásra. A baj csak az, hogy még a keresztnevét sem tudom, pedig én szeretném megismerni vagy legalább csak tudni, hogy ki ő. Vannak közös ismerőseink, az biztos, de igazából azt sem tudom, hogy közülük ki ismeri, ráadásul azokkal az ismerőseimmel sem olyan a kapcsolatom, hogy ezt csak úgy megkérdezzem tőlük.

2012. máj. 26. 16:12
 1/4 Csegi89 ***** válasza:
Hát akkor járj nyitott szemmel. Na viccen kívül, ha annyira érdekel a srác, kérdezd csak végig azokat az ismerősöket akik ott voltak a rendezvényen.
2012. máj. 26. 16:24
 2/4 anonim válasza:

Az előttem válaszoló jól mondta =)

Felmész szépen fácsebúkkra, és végiggörgeted azok ismerőseinek listáját akik ottvoltak a rendezvényen =)

Vagy ha ez nem jön be akkor kicsit közelebb kerülsz az ismerőseidhez (akik ottvoltak) úgy már felteheted a kérdést =)

2012. máj. 26. 16:29
 3/4 Carlsokolbász ***** válasza:
Ultrahanggal, radarral, esetleg műholddal
2012. máj. 26. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Végignéztem egy csomó embert, kerestem a kapcsolatokat, a haverjait és megtaláltam. :)

2012. máj. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!