Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg azt a srácot?
Bocsi, nem igazán tartozik ebbe a kategóriába, de azért leírom.
Egy rendezvényen elég sokszor néztük egymást egy fiúval, mosolyogtunk egymásra. A baj csak az, hogy még a keresztnevét sem tudom, pedig én szeretném megismerni vagy legalább csak tudni, hogy ki ő. Vannak közös ismerőseink, az biztos, de igazából azt sem tudom, hogy közülük ki ismeri, ráadásul azokkal az ismerőseimmel sem olyan a kapcsolatom, hogy ezt csak úgy megkérdezzem tőlük.
Az előttem válaszoló jól mondta =)
Felmész szépen fácsebúkkra, és végiggörgeted azok ismerőseinek listáját akik ottvoltak a rendezvényen =)
Vagy ha ez nem jön be akkor kicsit közelebb kerülsz az ismerőseidhez (akik ottvoltak) úgy már felteheted a kérdést =)
Köszönöm!
Végignéztem egy csomó embert, kerestem a kapcsolatokat, a haverjait és megtaláltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!