Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves fiú és még csókot sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves fiú és még csókot sem adott lánynak. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja irkálok egy sráccal és most, hogy ezt leírta nekem, hát...megdöbbentem. Am meg nagyon akar velem talizni meg folyton azt írja, hogy kedvel.

L, 18

2009. júl. 3. 13:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nagyon már elszoktam az ilyen netes randiktól. :S

Vagy félek a Csöndtől. Lehet, ha annyira szégyenlős harapófogóval sem fogom tudni belőle kihúzni a dolgokat.

+ahogy írtam elfoglalt. Egyik nap taxizik a cégi autóval, második nap, amikor a melóban szabadja van, akkor meg magántaxiskodik.

Kérdezte tőlem, hogy mit csinálnák, ha találkozáskor csörögne a mobilja és vki hívna őt, mint taxist. Mondtam, kikapcsolnád vagy lehalkítanád a mobilodat-alap.

2009. júl. 3. 22:28
 22/33 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem magadtól is félsz.És kibúvókat keresel.De valamiért kedveled,és félsz,hogy csalódsz.Én is ismerkedtem neten.Bejött.Ha csak találgatsz,hogy milyen lehet,azzal nem fogod megismerni.Számíts rá,hogy kínos lesz az első találkozás,mert sokat tudtok egymásról.És azt hiszem minden Rajtad múlik.

(:)

2009. júl. 3. 23:24
 23/33 A kérdező kommentje:

Igazad van, félek magamtól is. Meg minden amit leírtál igaz.

Nem ismerjük egymást annyira, mivel keveset van a neten. AH nemtom mit csináljak.

2009. júl. 3. 23:30
 24/33 anonim ***** válasza:
Menj el és ismerd meg.Én egy ugyan ilyen fiúval kezdtem. Csak idősebb volt és szűz.Sokáig beszélgettünk és találkoztunk.Nem bántam meg.
2009. júl. 3. 23:33
 25/33 A kérdező kommentje:

Hát ha a sok munkája mellett talál rám időt, akkor mindenképp szeretném megismerni őt.

Köszi

2009. júl. 3. 23:38
 26/33 anonim ***** válasza:
Ahoj persze hogy létezhet, én is így vok csak még nem vok 21 , remélem nem is kell addig várnom.(19 vok am )
2009. júl. 4. 16:45
 27/33 anonim ***** válasza:
Előző vagyok , igen ha egy fiú iylenket mond ezt a témát nem kell firtatni túl sokáig, meg amúgy se kell ezen annyit elmélkedni na . Ne tedd neki nehezebbé.
2009. júl. 4. 16:47
 28/33 anonim ***** válasza:

Szerintem a munkáravaló hivatkozás is a félelem miatt van.

Majd írd meg,hogy mi történt.

(:)

2009. júl. 4. 18:10
 29/33 A kérdező kommentje:
Megírom, de már egy napja nem volt a neten. :) :S
2009. júl. 4. 18:31
 30/33 anonim ***** válasza:
Na mi történt??Nem mesélsz?
2009. aug. 1. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!