Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiú és még csókot sem adott lánynak. Létezik ilyen?
Már egy hónapja irkálok egy sráccal és most, hogy ezt leírta nekem, hát...megdöbbentem. Am meg nagyon akar velem talizni meg folyton azt írja, hogy kedvel.
L, 18
Nem tudom, nagyon már elszoktam az ilyen netes randiktól. :S
Vagy félek a Csöndtől. Lehet, ha annyira szégyenlős harapófogóval sem fogom tudni belőle kihúzni a dolgokat.
+ahogy írtam elfoglalt. Egyik nap taxizik a cégi autóval, második nap, amikor a melóban szabadja van, akkor meg magántaxiskodik.
Kérdezte tőlem, hogy mit csinálnák, ha találkozáskor csörögne a mobilja és vki hívna őt, mint taxist. Mondtam, kikapcsolnád vagy lehalkítanád a mobilodat-alap.
Én azt hiszem magadtól is félsz.És kibúvókat keresel.De valamiért kedveled,és félsz,hogy csalódsz.Én is ismerkedtem neten.Bejött.Ha csak találgatsz,hogy milyen lehet,azzal nem fogod megismerni.Számíts rá,hogy kínos lesz az első találkozás,mert sokat tudtok egymásról.És azt hiszem minden Rajtad múlik.
(:)
Igazad van, félek magamtól is. Meg minden amit leírtál igaz.
Nem ismerjük egymást annyira, mivel keveset van a neten. AH nemtom mit csináljak.
Hát ha a sok munkája mellett talál rám időt, akkor mindenképp szeretném megismerni őt.
Köszi
Szerintem a munkáravaló hivatkozás is a félelem miatt van.
Majd írd meg,hogy mi történt.
(:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!