Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves fiú és még csókot sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves fiú és még csókot sem adott lánynak. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja irkálok egy sráccal és most, hogy ezt leírta nekem, hát...megdöbbentem. Am meg nagyon akar velem talizni meg folyton azt írja, hogy kedvel.

L, 18

2009. júl. 3. 13:54
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
87%
Létezhet. Túlságosan alábecsüli magát és a kinézetét és azt hiszi, hogy nem tetszik a lányoknak. Ezért is van az, hogy csak neten keresztül beszél lányokkal. Ha te is kedveled, akkor találkozz vele, attól még ugyanolyan srác mint más, hogy nem csókolózott. Ha arra kerülne a sor, akkor meg teszteld, hogy mit tud :-D
2009. júl. 3. 14:01
 2/33 anonim ***** válasza:
73%
létezik! örülj neki:) és sok sikert a talihoz
2009. júl. 3. 14:01
 3/33 A kérdező kommentje:
Hát na...a tali még nem biztos :D de azért köszi
2009. júl. 3. 14:03
 4/33 anonim ***** válasza:
81%
Nekem van egy 26 éves srác ismerősöm(egész jól néz ki és rendes is),és még soha nem csókolózott, se semmi egyéb... saját bevallása szerint túlságosan maximalista, de azért itt már valami gond van... a 21 éves határeset... de lehetséges.
2009. júl. 3. 14:04
 5/33 A kérdező kommentje:
Én meglepődtem, mert mindig csak hivogat ki, gondoltam ezt csinálja minden csajjal, hogy randikra hívja őket. Szégyenlősnek szégyenlős és hát csúnyának tartja magát. Barátnőimnek sem jön be, de nekem...Engem vmivel megfogodt na...
2009. júl. 3. 14:06
 6/33 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nagyon alábecsüli magát, meg még szerintem sosem csinált ilyet, és attól is fél, hogy hogyan reagálnál rá.Nyugi, majd belejön, lehet h idővel de belefog.
2009. júl. 3. 14:08
 7/33 anonim ***** válasza:
81%
Létezik ilyen! Amerikai kutatások szerint az emberek 1%-a nem szexelt a 18.-dik születésnapja óta, egyesek pedig azt megelőzően, vagy azután sem, soha. Érdekes belegondolni, hogy egyesek még ma is, főleg, hogy most pl amerikáról van szó, szűzen élik végig az életüket. Nem papok, nem ők vállalták ezt, egyszerűen csak így alakult és kész.
2009. júl. 3. 14:08
 8/33 anonim ***** válasza:
81%
Én lányban ismerek ilyet, pedig nem is néz ki rosszul... szóval van.
2009. júl. 3. 14:10
 9/33 A kérdező kommentje:
De amikor rákérdezek, hogy ez igaz?...Akkor meg azt mondja, hogy hagyjuk vagy hogy ez mindegy. :S
2009. júl. 3. 14:15
 10/33 anonim ***** válasza:

Igen, mert kicsit szégyelli...

Egyébként létezik ilyen. Én sem csókoztam pl 21 éves koromig, első barátnőmig

2009. júl. 3. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!