Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiú és még csókot sem adott lánynak. Létezik ilyen?
Már egy hónapja irkálok egy sráccal és most, hogy ezt leírta nekem, hát...megdöbbentem. Am meg nagyon akar velem talizni meg folyton azt írja, hogy kedvel.
L, 18
Én is ismerek egy 20 éves srácot, aki csak interneten ismerkedik, kisebb nagyobb sikerrel. És még ő se csókolózott..
Bár nagyon buta egy gyerek.
Találkozz vele.Biztos gátlásos és szégyelli.A legszívesebben letagadná,mert sokadik elutasítást kaphatja ezért.Mert nem egy ráugrom típus.És légy magadra büszke,ha újat mutathatsz neki.Sosem fog elfelejteni,mert Te leszel az első.
Drukkolok:-))
Kérdező lehet hogy hülyeséget kérdezek de nem véletlen magadról beszélsz? csak nem mered nyiltan megkérdezni....... nem magamból indulok ki de volt már egy ilyen ismerősöm aki így kérdezte meg a dolgokat hogy nem E/1-be hanem E/3 tette fel a kérdéseit....... de bocs ha nem így van.
De szerintem is vannak ilyen fiúk (ismerek is egy párat) és lányok is.
Nemrég az egyik haverom barátnője bemutatta a barátnőjét,21éves, gyönyörű arcú, szőke lányka. Akinek tényleg mindene a helyén van. Nagyon kedves volt sokat beszélgettünk, táncoltunk és gondoltam kicsit ráhajtok erre ő máshogy reagált mint vártam.
Teccet a lány ezért nem is próbálkoztam tovább.
Utána mesélt haverom erről a lányról, megtudtam hogy még egy csókot se adott senkinek.
Sőt én voltam az első akinek szájrapuszit adott........... de ettől függetlenül nem nézek rá más szemmel mint azelőtt, én megértem hogy ő ilyen.18/F
az előző
És mért nem akarsz találkozni??Gondolom beszélgetés és ismerkedés lenne.
(:)
Utána könnyebb beszélgetni msn-en, és nem kergetsz illóziókat.Megismered és dönthetsz.
(:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!