Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a legjobb nők a vasággyal együtt 50 kilós deszkás/emós retkedékekre, a legnagyobb rajokra/bunkókra/justinbieberekre/balfékekre?
Figyelt kérdés
Akárhol járkálva Pesten, vagy bárhol én mindenhol ezt vettem észre. Nem a féltékenység beszél belőlem, de akkor sem értem ezt meg.2012. jún. 10. 15:56
11/18 anonim válasza:
Ha engem kérdezne bárki egyértelmü a válaszom igen k***** jol néznek ki 14vok és szerintem nem félek kimondani az Emos pasik sexy-k!
12/18 anonim válasza:
Szerintem csak némelyik....:) És én nem nézlek le mint mások,mert neked más az ízlésed.
13/18 anonim válasza:
lol, megjött a 14 éves front.
a kérdésben "legjobb NŐK" szerepelnek, nem legjobb kislányok...
14/18 anonim válasza:
Jajj, de édes ez a sok kislány ahogy ossza az észt. Édeseim! majd ha nagyobbak lesztek, ti is rájöttök milyen gáz amit csináltok. Meg előbb utóbb arra is hogy az emós "pasi" minden csak nem szexi.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, mint látok kedves kérdező, ez a divat sajnos. Ettől menők, meg nagylányok. Majd kinövik...
16/18 anonim válasza:
jaj de édes amikor a magát már felnőttnek gondoló 20 éves csitrik gyerekezik le a 14 éveseket
17/18 anonim válasza:
Édesem! Majd ha normálisan tudsz beszélni egy tizenévessel, ha nem hiszed magadat többnek attól, hogy hű te már aztán legalább 6 évvel idősebb vagy, egy felnőtt nő, akkor majd tényleg elhiszem hogy nő vagy. Mert most még csak valami hülye liba. Felnőtt, 30 év fölötti nő ugyanis nem ír 14 évesnek olyat hogy édesem, csak szólok. Ja és nem is gúnyolódik a kicsiken, hogy bebizonyítsa ő már mekkora felnőtt. Tudod édes? Mert már nem kell neki bebizonyítania.
18/18 anonim válasza:
"a legjobb nők a vasággyal együtt 50 kilós deszkás/emós retkedékekre, a legnagyobb rajokra/bunkókra/justinbieberekre/balfékekre?"
savanyú a szőlő
megoldás: te is legyél retkedék balfék, hiszen azt mondod, nekik sikerük van
akkor talán mégsem akkora balfékek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!