Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom meg h mit érez irántam a fiú, aki mellesleg régóta a legjobb barátom?
legegyszerűbb ha megkérdezed tőle , h bejössz -e neki mert a múltkor elejtett valami olyan megjegyzést hogy:...
maximum egy nemleges választ kaphatsz.Ha nem tudod a negatív érzelmeket megélni akkor neked még nem való egy kapcsolat sem.Amúgy meg milyen már ez a csávó(nem csak ez) manapság a fiúk már kis nyunyimanók akik nem mernek kezdeményezni..
vagyis nem a negatív érzelmekkel van gond,ck nem akarok semmiféle képpen sem eltávolodni tőle.
negatív érzelem az volt már eddigi életem során bőven
Nekem is volt egy legjobb barátom,nagyon tetszett,egész nap együtt voltunk kb..De nem lépett se ő,se én.Majd eltávolodtunk egymástól évekkel később újra beszéltünk mikor elmondta,hogy nagyon bejöttem neki és én is elmondtam,hogy nekem is ő.A sors iróniája,hogy jelenleg az egyik legjobb barátjával vagyok együtt..
Szóval a lényeg,hogy valahogy jelezd ha (még) nem is szavakkal,de add a tudtára,nehogy úgy járj mint én anno.:)
Cselekedj, különben örökre bánni fogod. És ne azzal foglalkozz, h mi lesz, ha ő mégsem akar majd semmit. Hívd el beszélgetni, esetleg igyatok meg egy pohár bort és egyszerűen tedd fel neki a kérdéseidet, hogy érez-e valamit, vagy egyszerrűen egy óvatlan pillanatban csókold meg.
Nekem például van barátnőm, közben a lány barátomat szeretem. Tehát még ha van barátnője a fiúnak, akkor sem kizárt h téged szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!