Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért buknak a legjobb nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak a legjobb nők a vasággyal együtt 50 kilós deszkás/emós retkedékekre, a legnagyobb rajokra/bunkókra/justinbieberekre/balfékekre?

Figyelt kérdés
Akárhol járkálva Pesten, vagy bárhol én mindenhol ezt vettem észre. Nem a féltékenység beszél belőlem, de akkor sem értem ezt meg.

2012. jún. 10. 15:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
még1 ilyen kérdés, és felkötöm magam...
2012. jún. 10. 15:58
 2/18 anonim ***** válasza:

Most ez a divat sajnos.

De tudod mi a legrosszabb hogy aki nem ilyen retek ara nem buknak :(

17/F

2012. jún. 10. 16:00
 3/18 anonim ***** válasza:

de, a féltékenység beszél belőled. és ha én is meglátok még egy ilyen kérdést, én is felkötöm magam...

de valszeg azért, mert te a vasággyal együtt 50 kilós deszkás, emós, raj, bunkó nőket tartod jó nőnek.

2012. jún. 10. 16:01
 4/18 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
Amúgy a legjobb NŐK nem erre buknak max a tini csajok de a NŐK nem 16/F(tudom tininek számítok én is de azt veszem észre hogy van aki kezd már ebből kinőni)
2012. jún. 10. 16:02
 5/18 anonim ***** válasza:
de igenis féltékeny vagy.
2012. jún. 10. 16:07
 6/18 anonim ***** válasza:
Te jobb vagy, rinyap*na? Marhára férfias lehetsz iylen sírással. Ők legalább becsajoznak, neked meg marad a f*sz (sajátod vagy valami gyúrós haverodé).
2012. jún. 10. 16:27
 7/18 anonim ***** válasza:
féltékeny vagy, bizony. szinte érezni a betűidről lecsorgó dühödt nyálat. nyugodj meg először, szépen gondold át a dolgot. nem lesz attól csajod, ha idegeskedsz, meg gyűlölködsz. nyugi.
2012. jún. 10. 16:59
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
én az emo-kraa bukok, mert énis az vagyok >< : 3
2012. jún. 12. 13:52
 9/18 anonim ***** válasza:
35%

én is az emokra...:33 am én is az vagyok. :PP

...kül meg abban félig-meddig igazuk van, hogy ez is egy divat néhány embernél... de nem mindenkinél, csak a pózeroknál.!! ...azokat de utálom, mármint akik színlelik, és azt hiszik hogy hú de menők most ezzel. pedig ez inkább valami életérzés szerű...talán így lehet a legjobban leírni.

kül : a deszkás pasik azért lennének menők ( már akinek :D)

mert hú de menő, ha vki tud deszkázni...-.- a menőkre azért, mert...ált jó képűek :D , a bunkókra azért, mert olyan veszedelmesek, és ez bejön a nőknek ( ...bizonyos határon belül :DD ) a justin. b-k meg ...na azt nem tudom, mert azokat én is utálom :PP a balfékekkel ugyanez.

L / 14

2012. jún. 13. 17:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Deszkások?Mert talán deszkázom?:D A többi tényleg gáz... 14/L
2012. jún. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!