Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a legjobb nők a vasággyal együtt 50 kilós deszkás/emós retkedékekre, a legnagyobb rajokra/bunkókra/justinbieberekre/balfékekre?
Most ez a divat sajnos.
De tudod mi a legrosszabb hogy aki nem ilyen retek ara nem buknak :(
17/F
de, a féltékenység beszél belőled. és ha én is meglátok még egy ilyen kérdést, én is felkötöm magam...
de valszeg azért, mert te a vasággyal együtt 50 kilós deszkás, emós, raj, bunkó nőket tartod jó nőnek.
én is az emokra...:33 am én is az vagyok. :PP
...kül meg abban félig-meddig igazuk van, hogy ez is egy divat néhány embernél... de nem mindenkinél, csak a pózeroknál.!! ...azokat de utálom, mármint akik színlelik, és azt hiszik hogy hú de menők most ezzel. pedig ez inkább valami életérzés szerű...talán így lehet a legjobban leírni.
kül : a deszkás pasik azért lennének menők ( már akinek :D)
mert hú de menő, ha vki tud deszkázni...-.- a menőkre azért, mert...ált jó képűek :D , a bunkókra azért, mert olyan veszedelmesek, és ez bejön a nőknek ( ...bizonyos határon belül :DD ) a justin. b-k meg ...na azt nem tudom, mert azokat én is utálom :PP a balfékekkel ugyanez.
L / 14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!