Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt álmodtam, hogy szexelünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt álmodtam, hogy szexelünk a legjobb barátommal. Mégis mit jelentsen ez?

Figyelt kérdés

Előző este egy furcsa álmom volt. Na jó, nevezzük inkább beteg álomnak... :)

Valamiféle hotel szerűségben találtam magam. Egy fürdőkádban feküdtem, a barátom (szögezzük le: nőnemű) pedig valahonnan csak úgy ott termett, ő is teljesen meztelen. Bemászott mellém a kádba, és megkérdezte, hogy mit szólnék, ha most szexelnénk... Barátnőm van, és neki is van barátja, szóval nemet mondtam először, majd megkérdezte megint, és végül is belementem. Akkor, álmomban nem éreztem magam ez miatt egyáltalán kényelmetlenül, vagy bármi. Nem volt előjáték, nem simogattuk egymást, nem csókolóztunk, és nem mondtunk semmit (szóval érzelmileg nincs semmi barátságon kívül), csak szexeltünk a fürdőkádban. Ő volt felül. Kétszer sikerült elélveznie, míg én nem emlékszem arra, hogy elélveztem volna, mikor befejeztünk.

Kiszálltunk a kádból meztelen, mert kopogást hallottunk az ajtón. A barátnőm volt az, és elhordott mindennek, amiért "megcsaltam", és elvileg ő mindent látott. Mindketten ott álltunk előtte meztelen, de egyikünket sem zavarta ez a dolog, és teljesen természetesnek vettem, holott elég szégyellős vagyok, és tartózkodom az emberektől - még a barátaimtól is, a legközelibb kapcsolat eddig maximum(!) egy kézfogás volt, még ölelés se jár senkinek, csak a páromnak.

A barátnőm egy hangos jelenet után elment. Nem éreztem magam rosszul még ekkor sem, semmiért. Felébredtem.

Nos, tulajdonképpen ennyi lett volna az álom. Talán érdemes még megjegyeznem, hogy nekem se és a barátomnak se volt még szexuális kapcsolata senkivel, csak a jelenlegi párunkkal, és mindketten kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lehet mással - de valószínűleg egyikünk sem lenne képes megcsalni a párját egy adandó alkalommal.

Mit jelent ez az egész? Érdemes foglalkoznom vele, vagy csak egy álom volt, és felejtsem el?

2012. jún. 4. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
korotok?
2012. jún. 4. 17:47
 2/7 DiMalto ***** válasza:
Ilyen a monogámia.........lesznek még durvább álmaid is :D
2012. jún. 4. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
én naponta álmodok ilyeneket. tök normális dolog!
2012. jún. 4. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
ember...ez csak egy álom...nem a jövő, meg nem is a reinkarnációd emléke...ez az agy szüleménye.
2012. jún. 4. 17:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Osztálytársak vagyunk, napi szinten találkozunk. 18 évesek vagyunk mindketten.
2012. jún. 4. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Dugjatok és kiderül!
2012. jún. 4. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Freud szerint az álmok a tudatalatti elfojtott képei.

Nem vagyok álomfejtő szóval csak tippelni tudok,de akár azt is jelentheti,hogy mivel írtad,elég távolságtartó vag, ezért a legjobb barátodban bízol meg annyira,hogy ha le is fekszel valakivel a barátnődön kívül ,akkor az ő legyen.Talán titkon vágysz is rá... És mivel érzelmek nem voltak a dologban nem hiszem,hogy azt jelentené nem szereted a barátnődet.

2012. jún. 11. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!