Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem én ezt . Segítség?
Szokásos " csávós-dolog" szóval ha nem szeretnéd végig olvasni akkor... :D
Volt egy gyerek akivel tavaly nyáron kezdtünk volna kavarni, bejöttünk egymásnak stbstb. De aztán nem lett belőle semmi. Nem beszéltünk nagyon sokáig, köszöngettünk egymásnak és kész. Néha közös buliban voltunk, akkor csak. Mondjuk az is benne volt ebbe, hogy tavaly nyár végén összejött az akkori volt nőjével. Na mindegy már szakítottak februárba vagy májusba. Írt most egy levelet hogy szia, elég rég beszéltünk miujság...:) Beszéltünk, ott is mondta hogy sűrűn lát egyedül kutyátsétáltatni, majd elkísér, akkor nyári munkán is ( étterembe fogok dolgozni ) majd csak tőlem rendel:D, becézgetett szóval ilyen ' nyomulós ' (- aranyosan) szövegek .. Aztán másnap vártam volna, hogy rám ír e megint kíváncsi e rám:) Nem írt, hát rá írtam én hogy ne az legyen hogy bazért nem írt mert ne mtudja szeretnék e vele beszélni, ott is jót beszéltünk .. Másnap várom, nem ír, következő nap se egészen mostanáig ( keddtől beszélgetünk ) de mikor megyek kutyátsétálni mindig végig nézi ahogy elmegyek, utánam fordul .. vagy ha ismerősömmel sétáltattam kocsival ment dudálgat meg ilyenek.
Elég hülyén fogalmazhattam meg, de remélem ki lehet belőle venni a dolgokat :) Szerintetek " haverságból " írhatott bár ilyen viszonyba nem voltunk mert átléptük és ismerkedtünk inkább egyből :D vagy ilyen nyámnyila és nekem kéne ráírogatni?? :D De ugy gondolom ha szeretne velem beszélni akkor ugyanugy rám tud írni mint elsőnek..:)
köszi hogy írtál:)
hátmár írtam neki, meg ő is mondta hszívesen jönne, de ugye eddig nem jelentkezett...:) nah mindegy nem rétem én őket..:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!