Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nem tartozom az ideállja közé még van valami esélyem?
Figyelt kérdés
van 1 fiú akinek nem tartozom az ideállja közé de nekem nagyon tetszik van esélyem még valamicske is?2012. jún. 9. 13:01
11/22 anonim válasza:
nem igazán értem a "nem" válaszokat. nekem nap, mint nap tetszenek meg olyan pasik, akik abszolút nem az ideáljaim, se külsőleg, se belsőleg. úgyhogy kérdező, az, h nem vagy az ideálja, az még semmit nem jelent, ugyanúgy vonzódhat hozzád. és amúgy honnan tudod, h nem vagy az ideálja?: neked mondta? h milyen? vagy azt, h te pont nem vagy az?
12/22 A kérdező kommentje:
mondta nekem :/
2012. jún. 9. 13:44
13/22 A kérdező kommentje:
vagyis csak célzott rámh pl nem barna hanem szőke
2012. jún. 9. 13:44
14/22 anonim válasza:
mármint úgy, h "te nem vagy az ideálom, mert nem vagy szőke hajú"? vagy úgy, h "általában a szőkék az ideáljaim"? mert van különbség!
15/22 A kérdező kommentje:
általában a szőkék igy mondta.. és ebből szűrtem én le,h semmi eséylem :S
2012. jún. 9. 14:14
16/22 ASOT válasza:
figyelj az ideál nem azt jelenti hogy csak a, "hosszú szőke hajú 50kg, os kék farmerben fehér fölsőben , barna szemmel, 168,234 cm es magas lányok jönnek be"
az ideál az olyan mint egy intervallum!!
- ergo lehet alacsonyabb vagy magasabb 5-7 cm-el, lehet barna és fekete haja (de mondjuk vörös már nem)
- lehet hosszabb , vagy rövidebb haja 10-15 cm-el
lehet ződ és kék szeme, de mondjuk szürke már nem.
Comprende?? :)
szóval egyáltalán nem biztos h nem jössz be neki. Ezért adj esélyt magadnak és neki is!
17/22 A kérdező kommentje:
akkor tényleg el túloztam a dolgot :/ akkor mindenre van esély?! én azt hittem ez már olyan,h mondjuk nekem semmi esélyt nem ad :/ de köszönöm mindenkinek :)) jobb kedvem lett
2012. jún. 9. 14:25
18/22 ASOT válasza:
ezzel nem azt mondtam h 100% minden. De elég nagy az esély rá :) szóval hajrá
19/22 A kérdező kommentje:
köszönöm :) a barátság már 100%-os ugyérzem csak ebből hogy lesz majd szerelem :)
2012. jún. 9. 14:29
20/22 anonim válasza:
na ez így nem parás. mert nem feltétlen rád célzott, hanem csak megosztotta veled, h alapból milyenek jönnek be neki. én is szoktam mondogatni, h nekem meg a sötét szemű és hajú srácok jönnek be, mégis voltam már oda szőke, kék szemű srácért. nem sokat jelent ez az ideál dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!