Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nem tartozom az ideállja közé még van valami esélyem?
Figyelt kérdés
van 1 fiú akinek nem tartozom az ideállja közé de nekem nagyon tetszik van esélyem még valamicske is?2012. jún. 9. 13:01
2/22 anonim válasza:
Mit szeretnél tőle? A szex összejöhet talán.
4/22 anonim válasza:
hosszú, és kitartó "munkával" talán
5/22 A kérdező kommentje:
látott már igen
2012. jún. 9. 13:11
6/22 A kérdező kommentje:
csak sex? komoly kapcsolat nem?
2012. jún. 9. 13:14
7/22 ASOT válasza:
én meg azt mondom, hogy pont szex nem!
amúgy meg ismerd meg jobban, beszélgess vele találkozz vele, és ha találkozgatni fog veled meg sokat beszélgenti akkor van esélyed...
8/22 anonim válasza:
ha nem tartozol az ideáljai közé, de mégis talál valami vonzót rajtad (lehet az belső tulajdonság is), akkor van :)
9/22 A kérdező kommentje:
ASOT köszönöm:)) megfogadom
2012. jún. 9. 13:30
10/22 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! :) Az előző párom nekem sem tartozott az ideáljaim közé, mégis nagyon-nagyon beleszerettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!