Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik rég nen látott exed szembejönne az utcán, köszönnél neki?
Ma elment mellettem az egyik exem (nem volt egyedül, de lényegtelen)... Rövidebb, nem túl jelentős kapcsolatról van szó, meg évek teltek el.
Haa valaki úgy csinál, mintha nem venne észre, azt jobban tolerálom... De belebámult az arcomba, ezt 1 picit bunkóságnak tartom... Na mind1...:-D
én az egyiknek nem köszönnék, a többi 8-nak igen
az az 1 nagyon bunkó volt
Attól függ melyik. Egyik exemmel jóban maradtunk, mert csak szimplán kiszerettünk egymásból, nem volt semmi dráma. Ha őt látnám, valszeg köszönnék neki.
Van, akit konkrétan meg sem ismernék szerintem, annyira régen volt, egyik exem tiszta gyökér lett, őt próbálnám elkerülni, de ha már meglátott, akkor köszönök, jobb híján.
Egyik fickó viszont rendesen átb.szott, ővele egyszer összefutottam utcán véletlenül, kb pár másodpercig összenéztünk, gondolkodtam, hogy odamegyek és felrúgom a heréit az agyáig, mivel szó nélkül lépett le annó egy iszonyú mocsok húzása után, de inkább csak elfordultam, mintha egy kupac sz.ar lenne és továbbálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!