Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre vannak a normális fiúk? Miért mindegyik első gondolata a dugás? Kihaltak a kedves, vicces, megértő, őszinte, hűséges fiúk? Már nem tudom hol lehetne ismerkedni? Miért mindenkinek a ribancok jönnek be?
06-08 20:53
Ezt általában te nem látod. Azt hiszed hogy minden oké, aztán mégsem. Amúgy a szürkeséget szexuális kisugárzás és szenvedély tekintetében értem. Az ilyen belső nemcsak az ágyban fontos, de minden mozdulatodban szavadban benne van és attól leszel vonzó. A nő szexuális lény is, akár tetszik akár nem. Ha ezt valaki tudat alatt elfojtja és azt gondolja magáról hogy ő jó kislány az legtöbbször csalóka és cseppet sem vonzó.
Szia!
Nem tudom mennyi idős vagy én 16/F Zala megyei ha gondolod írj üzenetet:), rám is jellemző minden:)
Kb itt, csak miután megaláz a barátnőd és neki áll fel a dolog nem tudom van e kedved kedvesnek és viccesnek lenned. Na ez a baj.
De kb itt vagyok...
Képzeld, ezt nekem már rengeteg nő mondta, hogy sok férfinak csak a dugáson jár az esze. Különösen az orosz lányok, akik naponta tucatnyian írkálnak nekem a társkeresőn. Panaszkodnak az orosz férfiakra, (hát van is miért, mert az oroszok nem a kultúrált viselkedésükről híresek) hogy csak szexet akarnak a nőktől, családot, gyerekeket nem.
És abban látják a reményt, hogy feleségül mehetnek egy külföldi férfihoz, aki mellett nőnek érezhetik magukat.
Jó ötlet, csak legyen gazdag az az ember, aki állja az anyagiakat.
Kérdező: Miért nem próbálsz meg társkeresőn ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!