Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Merre vannak a normális fiúk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre vannak a normális fiúk? Miért mindegyik első gondolata a dugás? Kihaltak a kedves, vicces, megértő, őszinte, hűséges fiúk? Már nem tudom hol lehetne ismerkedni? Miért mindenkinek a ribancok jönnek be?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 20:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

06-08 20:53

Ezt általában te nem látod. Azt hiszed hogy minden oké, aztán mégsem. Amúgy a szürkeséget szexuális kisugárzás és szenvedély tekintetében értem. Az ilyen belső nemcsak az ágyban fontos, de minden mozdulatodban szavadban benne van és attól leszel vonzó. A nő szexuális lény is, akár tetszik akár nem. Ha ezt valaki tudat alatt elfojtja és azt gondolja magáról hogy ő jó kislány az legtöbbször csalóka és cseppet sem vonzó.

2012. jún. 12. 20:41
 22/28 anonim ***** válasza:
Szia megtaláltál :) na de viccen kívül a lányokban is kevés ilyen van vagy már boldog párkapcsolatban élnek.Szerintem látszik nagyjából ki bunkó és ki nem mint ahogy az is hogy ki a ribanc és ki nem az.Én pl szeretek kedveskedni viccelődni,sőt megértő és hűséges is vagyok de ez a partnertől is függ nagyban.
2012. jún. 12. 23:09
 23/28 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom mennyi idős vagy én 16/F Zala megyei ha gondolod írj üzenetet:), rám is jellemző minden:)

2012. jún. 29. 18:16
 24/28 anonim ***** válasza:
Leszel a csajom? :)
2012. júl. 3. 23:36
 25/28 anonim ***** válasza:
itt vok
2012. szept. 27. 12:35
 26/28 anonim ***** válasza:

Kb itt, csak miután megaláz a barátnőd és neki áll fel a dolog nem tudom van e kedved kedvesnek és viccesnek lenned. Na ez a baj.

De kb itt vagyok...

2012. okt. 17. 19:50
 27/28 David82 ***** válasza:

Képzeld, ezt nekem már rengeteg nő mondta, hogy sok férfinak csak a dugáson jár az esze. Különösen az orosz lányok, akik naponta tucatnyian írkálnak nekem a társkeresőn. Panaszkodnak az orosz férfiakra, (hát van is miért, mert az oroszok nem a kultúrált viselkedésükről híresek) hogy csak szexet akarnak a nőktől, családot, gyerekeket nem.

És abban látják a reményt, hogy feleségül mehetnek egy külföldi férfihoz, aki mellett nőnek érezhetik magukat.

Jó ötlet, csak legyen gazdag az az ember, aki állja az anyagiakat.

Kérdező: Miért nem próbálsz meg társkeresőn ismerkedni?

2013. ápr. 1. 21:11
 28/28 anonim válasza:
En pesti vagyok es 15 es fel evea. Nem vagyok Nagy pasizos de rengetegszer talakoztam olyanokkal akikeleinte normalisak de mind a sexre megy ki. Az osztalyomban is csak ezt latom. Nm is ismerek talan csak egy pasit aki nm ilyen lenne. 15,5/L
2013. ápr. 25. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!