Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre vannak a normális fiúk? Miért mindegyik első gondolata a dugás? Kihaltak a kedves, vicces, megértő, őszinte, hűséges fiúk? Már nem tudom hol lehetne ismerkedni? Miért mindenkinek a ribancok jönnek be?
Minden "normális" fiúnak és nem normálisnak az első gondolata a szex! Szokj hozzá kis csitri! :)
A ribanc a te olvasatodban csábos közvetlen és kihívó lányt jelent és nem szürke szorongó gátlásos csajt mint te! Még jó hogy vonzóbb egy bevállalós csaj, aki nem tartogatja magát amikor különben nagyon akarja, csakmert a nagy társadalom hülyéinek a kicsi szívüknek ez a vágya!
Szóval ha te elhiszed ezt a sok korlátozó hülye mesét a rosszlányokról, és emiatt maradsz meg visszafogott átlagos csajnak akkor magadra vess!
Mellesleg a kedves vicces megértő őszinte hűséges fiúk attól még ugyanolyanok, csakmert szeretik az elevenebb csajokat! Ugye te sem gondoltad komolyan hogy a kettő kizárja egymást?!
28F
Én is egy pont ilyen fiú vagyok, és szeretnélek megdu-
málni egy találkozóra, ahol megismerkedhetnénk.
Hiszen bárhol lehet ismerkedni, a szex-
árdi állomás kivételével, mert ott a kutyám is csak szop-
ornyicát kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!