Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Para. észre veszi majd hogy először csókolózam, ha megpróbálom ugyesen és nyugodtan csinálni? :D
16 éves vagyok neki már több hosszú komoly kapcsolata volt és van tapasztalata az ilyesmiben.ő nem kérdezett rá de azt hiszi volt már barátom és feltételezi szerintem h csókoltam is már meg fiút :D
DE NEM
feltétlenül észreveszi majd h nekem ez az első?nem akarom elmondani előtte semmiképp
köszi a válaszokat léccí ne hurrogjatok le hogy még nem csókolóztam :$
nyugi csak az a lényeg hogy ne parázz.^^
engedd el magad , először hagyd hogy ő csókoljon majd csókolj finoman vissza belefogsz jönni nefélj.nekem se vette észre a pasim hogy ő volt az első...^^jó csókolgatást^^
szia!
hagyd h a fiú vezessen :D és akkor majd bele jössz :D és aki valahol írta h a bnöjével próbálta ... hát... XD én is kipróbáltam mert 4ével ezelőtt ettől féltem csak az volt a gáz ,h anyámék benyitottak .... :S
Mi lenne, ha bevállalnád? Ha megkérdezi kivel smároltál eddig akkor mit mondasz neki?
Első szeretkezésénél is el akarod titkolni hogy szűz vagy? Nem fog menni, aranyom.
aranyom?:D
HÁT VÁLASZ HELYETT MEGCSÓKOLOM:D
amúgy most ez nem egy nagy titok ha az 1. után rákérdez megmondom h ő volt az 1. :D
de nem fogok elé állni h bocsika béna leszek mert sose voltam fiúval :D
TUDJA H SZŰZ VAGYOK nem is titkolok semmit ,de amit nem kérdez azt nem kötöm az orrára:D
köszönöm az eddigi válaszokat :)
sokat segítenek legyűrni a félelmem és az mégtöbbet hogy szeretem őt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!