Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak olyan fiút, aki megbecsül, szeret tisztel és nem ver át? . Mióta végetért a vőlegényemmel a kapcsolatunk. És amikor teljesen úgy éreztem hogy megpróbálom más mellett. Romba dőlt minden.
3fiúval próbáltam meg mind hiába, mindegyikbe csalódtam.Nem sietettem a dolgokat de már kezdek beleunni.
18/L
LOL
Bocs de erre csak ennyit tudok mondani , 18 évesen vőlegény +még 3 pasi ?! :O
Mos én is meglepődök, bocsi. :O :O
Aztán eszemhez térek megint, és először is mondom, h ezt nehéz elképzelnem.
Vélemény: Ha eddig sikerült már ennyi pasit, és még vőlegényt is találni, akkor hátralevő életedben is fogsz találni még párat..és lesz majd valaki, aki kell neked...
vőlegény? Eljegyeztek? Tudod egész család előtt nagy party, gyűrű, házasság tervezgetése, mert ha eljegyeztek akkor kitűztétek a napot is vagy tervbe volt véve. 18 évesen?
Remélem minden volt eljegyzés..stb, mert különben nem a vőlegényed..te pedig nem voltál a menyasszonya.
Ne tévesszük össze a szezont a fazonnal.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:56
Na hát akkor ilyen alapon a "minden csaj r!banc" mondat is helytálló.....
17:56
1000% real life az is hogy te lezbi vagyol:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!