Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak olyan fiút, aki megbecsül, szeret tisztel és nem ver át? . Mióta végetért a vőlegényemmel a kapcsolatunk. És amikor teljesen úgy éreztem hogy megpróbálom más mellett. Romba dőlt minden.
3fiúval próbáltam meg mind hiába, mindegyikbe csalódtam.Nem sietettem a dolgokat de már kezdek beleunni.
18/L
ez az még a végén kiderül, hogy a legtöbb fiú akinek barátnője van rosszul hiszi azt, hogy a barátnője szereti és odavan érte, mert csak pótlékok, ha már a jóképű pasik nem megbízhatóak. Gratulálok, te is degenerált lehetsz.
Olyan fiút válasz aki neked tetszik nem pedig olyat aki szerinted nem csal meg, mert abból semmi jó nem lesz.
Ráadásul a megbecsülés egy érzés miatt van, mert mondjuk szereti, ragaszkodik vki a barátnőjéhez, nem pedig azért mert úgy sem kap mást! Szerinted a jóképű férfiak érzelem nélküliek?
Szóval ez a csúnyácskább fiú gáz.
Mert a szépség/jóképűség szubjektív, mindenkinek más a szép más a csúnya aztán aki szerinted csúnyácskább az másnak isten. Szóval ha látsz egy számodra csúnyább embert máris általánosítasz és ráhúzod, nincs barátnője/barátja csupán azért mert neked nem tetszik ergo biztos semelyik nőnek/férfinak sem tetszik..elég gáz lenne a világ ha mindenkinek ugyanaz tetszene.
Szóval ki a csúnyácska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!