Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan vehetem észre, hogy egy férfi közeledni próbál, udvarol nekem?
Hogyan szokott egy férfi megközelíteni egy nőt, ha tetszik neki?
Kérem szépen az unatkozókat, a hülye válaszoktól kíméljenek, a normális válaszokat pedig előre is köszönöm!
Akkor bizony nincs más hátra teremts neki valamilyen alkalmat, hogy léphessen ha akar. Ez neked is jó, mert egyértelművé válik a helyzet. S nincs bizonytalanság. Adj esélyt neki, hogy négyszemközt legyetek, mert valószínűleg nem két tanóra között fog kialakulni köztetek bármi is.
Egyébként milyen vagy? Milyen a külsőd? A lányok ritkán ismerik el, hogy nem fordulnak meg utánuk. Szerintem nincs ez így nálad sem, maximum te nem nagyon veszed észre. :D Szóval?
Sziasztok, érdekes válaszom születtek, jó tudni mit is érez a férfi ilyenkor :)
nálam az a helyzet, hogy mi már többször beszéltünk is, csak én a közelébe annyira szégyenlős vagyok, hogy sokszor a szemébe csak félve nézek, illetve elkapom a pillantásom onnan?
erről mit gondoltok?
19/L
Én is ilyen szégyenlős vagyok.Én mostanában próblálom fejleszteni a "ki birja tovább a szemkontaktust" játékot.Ami még rosszabb a BFF-m már ráébresztette,hogy tetszem neki,de végül jól sült el.Most már próbál féltékennyé tenni.><De az ilyen nem hat rám :D
Az angalok azt üzenik,hogy várjak.Előző szerintem te is várj még egy kicsit.Vagy ha nem akarsz akkor lépj MOST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!