Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan vehetem észre, hogy egy férfi közeledni próbál, udvarol nekem?
Hogyan szokott egy férfi megközelíteni egy nőt, ha tetszik neki?
Kérem szépen az unatkozókat, a hülye válaszoktól kíméljenek, a normális válaszokat pedig előre is köszönöm!
és ha mindezek megvannak, én ugyanazt teszem, mégsem mond semmit?
és már jó ideje ez van, akkor mi van, nme jól jelzek vissza, de ugyanazt teszem
Én úgy teszem,h vele másképp viselkedem,mint a többi emberrel,neki mindig a szemébe nézek,és mosolygok rá, fontos nekem,h az illető jól érezze magát, kicsit titokzatoskodom,viccelődök vele olyan dolgokról,amiket akár komolyan is gondolhatnék. És persze mindig úgy csinálom,h ne vegye észre.
De hidd el nekem,nem kell itt jelekre hagyatkozni, elég ha már keresi a társaságod,szívesen van veled,az már tuti,h többet érez irántad. Én legalábbis olyannak még sose kerestem a társaságát,aki ne tetszett volna legalább egy kicsit.
Harmadik vagyok.
Alapból ha visszamosolyogsz, már az is egy jel, nem is annyira félreérthető, mondhatni, visszadobod a labdát. Egyáltalán nem kevés, mert ha valaki mosolyog rád, de neked nem tetszik az illető, nem valószínű, hogy mosollyal reagálsz (bár nem ismerlek, se téged, se a reakcióidat).
Ha továbbra sem csillapodik érdeklődése (néz, mosolyog továbbra is), akkor eléggé egyértelmű a helyzet.
Próbáljatok egyről a kettőre lépni, és szóba elegyedni egymással.
Lehet a srác nem tudja, hogyan tovább. Oké visszamosolyogtál, de nem tud mit kezdeni a helyzettel. Ez azért lehet, mert nem volt még ilyenben része.
Na akkor picit részletesebben:
Beszélő viszonyban vagyok vele. Körülbelül 4 hónapja ismerem. 11 évvel idősebb nálam, azaz 29 éves. Egy felvételin voltam, ő is ott volt. Elkérte a telefonom számát, hogy érdeklődjünk majd kinek hogy sikerült. Pár héttel később felhívott. Sikerült neki, nekem is.
Most egy tanfolyamot végzünk. Mindig jön beszélgetni, úgy hogy ő mondjuk majdnem legelől ül, én olyan egészen hátul, de hátrasétál, megkérdezi a mi a helyzet. Vagy szemben áll velem, vagy mellettem és úgy beszélget velünk. A mellettem ülőkkel is, de olyan, mintha az én szememet nézné, lehet félreértem, nem tudom.
Jó pár alkalommal felhívott már megkérdezni, hogy én meg tudom-e csinálni a diagrammot meg hasonlókkal. Vagy csak egy "megy a tanulgatás" esti sms.
Mint írtam, már vagy 4 hónapja megy ez. Akkor ez most micsoda? Már rég meghívott volna valahova, ha bejönnék neki, nem?
ma 11:34 vagyok: Na így már konkrétabb a helyzet. Két véglet van. Vagy szimplán szimpatikus vagy neki és jól jön egy ismerős a tanfolyamon, s csúnya szóval arra számít, hogy "ki használhat" majd, ha esetleg valami segítség kell a tanfolyam során. Nem feltétlen rossz szándék ez, mert jó egy ilyen ismeretség ilyenkor mind a két félnek. Ebben az esetben csak tartja a kapcsolatot, hogy ne legyen ismeretlen. (Szerintem ez a kisebb eséllyel rendelkező eset.)
A másik: annyira bejössz neki, hogy inkább vállalja azt, hogy csak ennyire vagytok jóban, mert fél az elutasítástól. Fél attól, hogy akkor már szóba se állsz vele ha próbálkozik. S így egy "csodára" vár, ami majd egyértelművé teszi a helyzetet neki és neked is, s egymás karjaiba omolhattok mint a filmeken. Milyen típus a tag? Népszerű? Társaság középpontja? Szünetben ontja a vicceket? Többen odamennek hozzá, keresik a társaságát?
Szerintem nem ilyen. Visszahúzódóbb, csendesebb. Melléd leül beszélget egy kicsit. Másik szünetben egyedül megeszi a szendvicsét. Inkább rendezett a külseje, konzervatívabb, mint trendi, divatos. Ugye? Ha ez utóbbi akkor a második feltevésemre nagyobb összeget felteszek. :D
Nem ilyen, nem teljesen pontosabban!
Barátságos mindenkivel, csevegő, közvetlen, szeret humorkodni, vigyorogni a társaságunkban.
Néha visznont csak ül, nézeget komolyan.
Valóban nem trendi, divatos. Póló, farmer és kész.
tegnap 21:35 vagyok: Bizony inkább olyan amit másodjára írtam. S természetesen nem vagyok mindenttudó, de az a gyanúm, hogy a vicceskedés egy kényszer álca nála, mert nem akar kimaradni a társaságból, de nem feltétlen ez a természetes közege neki. Ami nem baj, de inkább a felé húz, hogy félénk, bátortalan, talán még egy kicsit bizonytalan is a világban. Nem valószínű, hogy rengeteg sikere volt a nőknél.
S objektíven érdekel a válaszod a következő kérdésre, nem kell a szerénység, álszerénység. :D:D
Te milyen csaj vagy? Ha mindenképpen választanod kell a két kategória közül, melyiket választanád:
a) Megfordulnak utánad a férfiak a strandon, utcán, buliban
b) Nem fordulnak meg utánad sehol.
Nincs átmenet a kettő között!! :D
Azért lenne fontos ezt tisztázni, mert ha egy belül bizonytalan, félénk pasival hozott össze s sors, és te a) kategóriás csaj vagy, akkor rengeteg feladat áll előtted. De ha b) kategóriás csaj vagy akkor is, csak egész más fajta megoldás kell.
S egyáltalán azt már tudod, hogy neked ő tetszik-e vagy sem??
Mivel átmenet nincs, azt írtad, akkor inkább az a kategória vagyok, aki után nem kapkodnak.
Komoly, csendes, határozott jellem vagyok, aki tudja mit akar, tele tervekkel. De magánügyben abszolút konzervatív. :]
Igen, szeretném őt, ha mellettem lenne, egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!