Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenkezem emiatt. Vagy nem kellene?
Húsos a puncim.
Nem az a nagyon lelógós, de van rajta bőr (a kisajkaimon). Normál állapotban is bőrösnek tűnik, de ha széthúzom a nagyajkaimat, olyan látvány tárul a szerencsés (szerencsétlen) pasi elé, mintha szétb@szták volna a puncim.
Még szűz vagyok, de rettentő gátlásos vagyok, hogy a puncim egy "húsos saláta"....
Nem problem, az ilyenből lehet remekül lefetyelni!
25/F
Ezzel nincsen semmi gond, fogadd el magad ahogy vagy és akkor jobban elfog majd fogadni az is akivel elősször együtt leszel. Ha már ott tartotok akkor úgyse fog ez gondot okozni, ne aggódj! :)
24/f
ne aggódj. nekem is ilyesmi, és sose volt belőle gond, sőt. egyszer amikor összejöttem egy fiúval, akkor úgy az első héten már volt ez-az. ugye benyúlt a bugyimba, és izgatott. erre aztmondja: azta. ilyen puncit se "láttam" még. mondom neki: nem tetszik? erre ő: szerinted ha nem tetszene, még a bugyidban lenne a kezem? :D
szóval van akinek kifejezetten ezek tetszenek. a mostani barátomnak sincs vele semmi baja, nagyon szereti nyalogatni is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!